OTVORILI BAZU

Ryanair ima puno novih letova iz Trsta, imaju i posebne popuste

| Autor: Novi list
(Foto: Trieste airport)

(Foto: Trieste airport)


Zrakoplovna kompanija Ryanair je danas svečano otvorila novu bazu "Gamechanger" u Trstu, u kojoj je otvoreno 600 novih radnih mjesta (uključujući mjesta pilota, posade i inženjera) i uloženo 100 milijuna dolara u novi zrakoplov. 

Ryanairovi zrakoplovi "Gamechanger" 8-200 su efikasniji s ekološkog gledišta, jer reduciraju emisije ugljičnog dioksida za 16 posto i buku za 40 posto, transportirajući 4 posto više putnika.

Očekuje se da će u 19. talijanskoj bazi Ryanaira biti ostvaren dosad najveći promet iz Trsta i za Trst, nudeći građanima i posjetiteljima niske cijene letova za 18 destinacija, uključujući 7 novih ruta za Berlin, Brindisi, Budimpeštu, Krakov, Olbiju, Pariz i Sevillu.

Od 18 ruta, 10 ih je međunarodnih. Sedam novih ruta uvodi se nakon ukidanja tzv. gradske turističke pristojbe u regiji Friuli Venezia Giulia. Ryanairovi zrakoplovi nude odličnu mobilnu povezanost.

Kako bi proslavio otvorenje nove baze, Ryanair je promotivno ponudio tarife od 21,99 eura nadalje, a karte se mogu kupiti samo na njegovoj stranici ryanair.com. Promotivna akcija traje tri dana.

"Kao zrakoplovna kompanija broj 1 u Europi i Italiji, Ryanair ima zadovoljstvo objaviti da je službeno  otvorio novu bazu u Trstu. Ryanair je promptno reagirao na inicijativu regije Friuli Venezia Giulia kojom je  ukinuta gradska turistička pristojba dodijelivši novoj bazi novi zrakoplov Gamechanger 8-200, što je investicija vrijedna 100 milijuna dolara. Rast u pogledu kapaciteta Ryanaira i uvođenje novih sedam ruta (ukupno ih ima 18) za Berlin, Brindisi, Budimpeštu, Krakow, Olbiju, Pariz i Sevillu iz Trsta ovog ljeta – potaknut će ekonomski rast regije otvarajući 600 novih radnih mjesta", rekao je direktor Ryanaira Eddie Wilson.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum