STRAVIČAN ZLOČIN

Novi detalji! Pas Zigi je bio Danki na tragu, otkriveno kako su ubojice pale na poligrafu

| Autor: Portal NoviList
(Foto: MUP Srbije / Pixsell)

(Foto: MUP Srbije / Pixsell)


Srbijanska policija i dalje traga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora.

Djevojčicu su, kako je danas objavljeno, automobilom usmrtili Dejan Dragijević i Srđan Janković koji su nakon toga tijelo bacili u deponij.

Tijekom istrage napravljeno je 15 poligrafskih ispitivanja, među kojima i osumnjičenih za smrt djevojčice, rekao je ministar Bratislav Gašić.

Njegova izjava da je jedan imao reakciju, a drugi odloženu reakciju zbunila je laike, a stručnjak za poligrafsko ispitivanje za N1 objašnjava da to znači da su obojica "pala", samo na različitim pitanjima.

Mirsad Mehmedović, vlasnik detektivske agencije "Seguridad", u kojoj rade licencirani poligrafisti s dugogodišnjim iskustvom objašnjava da su obojica "pala" na poligrafu, a da zakašnjela reakcija znači da vozač nije reagirao na relevantno pitanje, već na neko naknadno ili prethodno – pitanje koje je bez važnosti za samu istragu.

Onaj koji je vršio ispitivanje je na ovo bio pripremljen, zahvaljujući eksperimentalnom testu koji se radi prije poligrafskog ispitivanja.

Eksperimentalni test ne sadrži pitanja relevantna za istragu, ali otkriva kada će se adekvatna reakcija dogoditi. Kod većine ljudi ona će biti onda kada treba, ali ima i onih kod kojih do nje može doći ranije ili kasnije.

Pas Zigi

Prema pisanju Blica, u potrazi za Dankom sudjelovao je i poznati potražni pas Zigi.

Iako je u mirovini doveden je kako bi pomogao i istrazi.

Došao je do puta gdje je Danku automobilom udario Dejan Dragijević, tada je stao i zalajao ukazujući da je Danka bila tu.

Tuga u Boru

Građani Bora cijeli se dan okupljaju ispred platoa Doma kulture gdje pale svijeće i polažu cvijeće za tragično stradaju djevojčicu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of