potraga i dalje traje

Pregledani kanali, nema djeteta: Majka pred nestanak slikala malu Danku iz tri kuta

| Autor: Portal NoviList
(Foto: Twitter)

(Foto: Twitter)


Potraga za djevojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje, ušla je u četvrti dan, a i dalje nema jasnih informacija o sudbini djeteta, javlja Kurir.

Glavni urednik Kurira Rajko Nedić gostovao je u emisiji Puls Srbije gdje je otkrio najnovije informacije vezane za istragu male Danke.

– Prema najnovijim informacijama, policija pretražuje kuće u okolini i pregledava teren. Također imamo novu informaciju koju smo prvi objavili, da su istražitelji i policija saznali da postoje mreža kanala u okolini te kuće koja vodi ka jezeru. Tu radi o dubinskim šahtama koje imaju pad i skreću ispod zemlje, da je tu čitava mreža kanala pa je pretraga išla u tom smjeru.

Ti kanali su sinoć, pregledani i nisu pronašli ništa. Dakle, mogućnost da je dijete eventualno upalo tu, otpada. Također, najnovije informacije su da će biti nastavljeni razgovori s osobama koje su se pojavile na logovima baznih stanica, znači to je novo. Ponovo se pretresa tko je sve došao. Nastavlja se razgovor s majkom koja je i dalje i pored svega hladnokrvna, nije ni suzu pustila, znači bukvalno je u takvom stanju da ništa nije mogla konkretno da kaže policiji. Dakle, ona je i dalje na tom saslušanju – rekao je Nedić, kako javlja Kurir.

– Kako saznajemo, majka je pred nestanak male Danke Ilić, dijete slikala tri puta iz različitih kutova, kaže Nedić.

Oko 11:00 sati policijska vozila, patrole i marica prešli su na drugu stranu ulice gdje se nalazi koliba gdje je Danka posljednji put viđena.

Pretražuju se kuće i naselje, raščišćava se teren u dvorištu,javlja reporterka televizije N1.

– Još ne znamo šta se točno dešava. Jedino što je za sada sigurno jeste da je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić upravo napustio područje Banjskog Polja iako se još nije oglašavao za medije – javlja reporterka Kurira sa lica mjesta.

Ivana Ilić, majka male Danke Ilić za kojom se traga već četvrti dan od jutros je ponovo u policiji, saznaje neslužbeno Kurir.

Kako Kuriru otkriva izvor, majka djevojčice posljednja je vidjela dijete i zbog toga je istražiteljima važno da svaku novu informaciju koja stigne do njih, analiziraju upravo s njom.

Mještani Brestovca kod Bora odakle je obitelj Ivane Ilić, majke djevojčice Danke Ilić, kažu za Kurir “da je majka dovela djecu na imanje tog dana kako bi vidjela u kojem stanju je kuća i okućnica za život tamo”.

spasilacki timovi banjsko polje 1

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater