NASTAVAK POTRAGE

Helikopteri nadlijeću Banjsko Polje, još nema traga nestaloj djevojčici. Susjed: "Puno je ovdje nelogičnosti"

| Autor: Portal NoviList
Ilustracija (iStock / Facebook)

Ilustracija (iStock / Facebook)


Peti dan potrage za malenom Dankom Ilić (2), čiji je nestanak prijavljen u utorak u 13:45 sati, nije dosad donio nikakve pomake.

Blic javlja kako je, nakon jučerašnjeg pregleda tunela dugog 4 i pol kilometra, danas nastavljen pregled svih ostalih vodovodnih i kanalizacijskih sustava koji vode do Borskog jezera. Danas, pak, područje Banjskog Polja u niskom letu nadlijeću dva policijska helikoptera, ali nestaloj djevojčici još nema traga.

"Nema šanse da se ovdje radi o otmici djeteta, naprosto je nemoguće toliko slučajnosti na jednom mjestu. Ovo je mirno područje, možeš u svakom trenutku izaći na ulicu i ništa ti se neće dogoditi. Ovdje svi sumnjamo u dvije mogućnosti, ili je riječ o tome da je dijete već daleko odavde ili se, nažalost, nepotrebno nadamo da ima šanse da se potraga sretno okonča", rekla je jedna mještanka za Kurir.

Drugi susjed ukazuje na još neke čudne detalje.

"Kako se baš sve dogodilo tada kad je majka poslije toliko godina došla u ovaj kraj? Pritom, susjed koji je vozio onaj sporni zeleni "punto" je dijete video oko 10 do 2 pored kuće koja se nalazi nekoliko metara od pojate gdje je bila s majkom i bratom. No čovjek je mislio da je to unuk susjeda pored čije je kuće mala bila, zato je samo prošao dalje. S druge strane, ne postoji šansa da je dijete samo došlo do toga dijela puta, dvogodišnje dijete nema veliki korak da može samo doći do tu", rekao je susjed.

Navodi da je puno nelogičnosti.

"Žena je stigla s dvoje djece i parkirala se iza kuće gdje prolazi taj kanal o kojem je policija govorila i koji je pretraživala. Nikad se nitko ne parkira tamo. Sve je sumnjivo, a svi upiru prstom u onog tko je dijete posljednji put vidio", dodao je.

Direktor Centra za nestalu i zlostavljanu djecu Igor Jurić rekao je danas da, imajući u vidu protek vremena od nestanka, moramo, nažalost, biti spremni i na najružniji scenarij.

"Zaparalo mi je uši to što je majka male Danke navodno odbila poligraf i to zbog tvrdnje da je u drugom stanju. Nema opravdanja za to, neka žrtva se mora podnijeti kakva god bila. Siguran sam da će dijete biti pronađeno, a samo možemo nadati se da će kraj biti sretan", rekao je Jurić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of