"SIGURNO NEKI NARKIĆ"

RAZBOJNIŠTVO U VALDEBEKU: Napadnute djelatnice marketa Tina, u koje je razbojnik uperio pištolj, ostale na bolovanju. SUSJEDSTVO U ŠOKU

| Autor: Silva BODLAJ IVAŠIĆ

Policijski službenici su uhitili 35-godišnjaka s područja Medulina osumnjičenog za razbojstvo i priveli ga u pritvorsku jedinicu PU istarske. Muškarca se sumnjiči da je u srijedu oko 18.45 sati ušao u trgovinu u Ulici Jasne Crnobori u naselju Valdebek u Puli te je uz prijetnju pištoljem od djelatnice u dobi od 59 godina iz Pule i 37-godišnje državljanke Srbije uzeo oko 3.000 kuna.

Policijski službenici su počinitelja uhitili nakon dva sata te su ga po završetku kriminalističkog istraživanja u večernjim satima u četvrtak priveli u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Jučer smo posjetili opljačkani market "Tina" u pulskom naselju Valdebek. Tamo smo zatekli 20-godišnju prodavačicu koja nam je rekla da su dvije prodavačice koje je zaskočio razbojnik na bolovanju. Prodavačici je pravila društvo 19-godišnja kolegica zaposlena privremeno, koja nam je rekla da će doći i kad padne noć da joj kolegica ne bude sama.

"Živim ovdje. Šetao sam psa i vidio ga kako bježi. To je sigurno neki narkić koji skuplja boce", rekao nam je jedan od susjeda, a drugi da je ogorčen zbog događanja u ovom kvartu.

- Ja sam ovdje u prolazu. Danas sam saznao za razbojstvo. Žao mi je tih žena, rekao nam je jedan od kupaca.

Vlasnik marketa, kojeg smo kontaktirali telefonom, rekao nam je da je ovo prvo razbojstvo u ovom marketu, ali da je kroz život prošao neugodna iskustva.

- Mojoj supruzi koja je radila u pošti došao je razbojnik i prislonio joj pištolj na glavu. Ona mu se oduprijela. Oduzela mu je pištolj i krenula za njim. Bilo je to prije 13 godina. Imala je traume, išla je psihijatru, tako da razumijem šok koji su doživjele moje zaposlenice, rekao nam je vlasnik marketa.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini