PRIMAJU SE PRIJEDLOZI

Biraju se kandidati za gradske nagrade

| Autor: Mirjana VERMEZOVIĆ IVANOVIĆ
(Danilo MEMEDOVIĆ)

(Danilo MEMEDOVIĆ)


Odbor za dodjelu nagrada Grada Pule poziva sve građane i pravne osobe s područja Pule da do petka, 31. siječnja iduće godine dostave prijedloge kandidata za koje smatraju da su zaslužili javna gradska priznanja.

Nagrada Grada Pule dodijelit će se iduće godine istaknutim pojedincima koji su svojim višegodišnjim radom i uspjesima u unapređivanju gospodarstva, znanosti, kulture, tjelesne i tehničke kulture, odgoja, obrazovanja, zdravstva, socijalne skrbi, zaštite okoliša i pružanju humanitarne i druge pomoći, dali značajan doprinos razvitku i ugledu Pule.

Grb Grada Pule dodjeljuje se pojedincima za izvanredne uspjehe u 2019. godini, a Povelja pravnim osobama, trgovačkim društvima, ustanovama ili udrugama za izvanredne rezultate i osobite uspjehe u radu.

Dodijelit će se i povelja Počasni građanin Grada Pule pojedincima koji nisu stanovnici Pule, ali su svojim osobnim doprinosom zadužili grad i njegove građane.

Prijedlozi moraju biti obrazloženi i, po mogućnosti, popraćeni dokumentacijom kojom se dokazuju navodi iz prijedloga i obrazloženja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum