LUNOS VENTILACIJSKI SUSTAVI

Gradite li ili renovirate kuću? Jeste li zamijenili prozore, poboljšali fasadu? Ne zaboravite na ventilaciju kako bi spriječili nastanak vlage!

(Foto: Lunos ventilacijski sustavi)

(Foto: Lunos ventilacijski sustavi)


Centralni sustavi su stvar prošlosti i zamjenjuju ih decentralizirani sustavi

Decentralizirani ventilacijski sustav s rekuperacijom zapravo je sličan centralnom, s tom razlikom što ga je, u odnosu na potonji, znatno lakše ugraditi. LUNOS, kao najbolji decentralizirani sustav u Europi, jeftiniji je, tiši, energetski učinkovitiji, niži su operativni troškovi i ne trebaju ventilacijske kanale koje je potrebno čistiti!

ivent14

I-VENT – Ventilacijski sustav bez konkurencije

Na hrvatskom tržištu uspješno poslujemo preko 2 godine, a na slovenskom I više od 20 godina. Tehnički podaci za Lunos sustave dokazuju superiornost visokokvalitetnog njemačkog proizvoda koji se stalno usavršava i cjenovno je vrlo pristupačan. Pogodan je za novogradnju i adaptaciju.

ivent13

Bez odgovarajuće ventilacije, dolazimo do katastrofe!

Kada ne osiguramo dovoljno ventilacije u našem domu, dolazimo do katastrofe. „Od povećane vrijednosti CO2 u prostoru, povećane razine vlage, nedostatak kisika, pojava plijesni, loša kvaliteta zraka u prostoru općenito I sve skupa utječe na kvalitetu I zdravstveni aspekt života. Te posljedice postaju još izraženije tijekom godina boravka u takvim prostorijama”, upozorava direktor, napominjući kako ljudi koji su se odlučili na sustav ventilacije bilježe veliki napredak u kvaliteti života.

I-VENT postao najbolji ventilacijski sustav u Europi .U ovom trenutku decentralizirani Lunos sustavi koriste više od 50% manje energije za vlastiti rad od centralnih sustava, tiši su i jeftiniji već u smislu ulaganja, nemaju troškove održavanja i imaju dulji životni vijek od centralnih sustava. Njihova dodatna prednost je i poseban filter za pelud, što je idealno rješenja za alergičare.

 Ključne prednosti decentraliziranih ventilacijskih sustava

-Personalizirana udobnost: s decentraliziranim sustavima, ukućani imaju kontrolu nad protokom zraka, temperaturom i brzinom ventilacije u svakoj sobi. Ova prilagodba omogućuje individualne preferencije udobnosti, osiguravajući zadovoljenje svačijih potreba.

ivent 12

- Poboljšana kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru: Decentralizirani sustavi aktivno uklanjaju zagađivače, alergene i višak vlage iz svake prostorije. Ovaj ciljani pristup sprječava širenje zagađivača i pomaže u održavanju zdravijeg unutarnjeg okoliša.

- Energetska učinkovitost: Neovisnim provjetravanjem svake prostorije, decentralizirani sustavi eliminiraju potrebu za klimatizacijom nenaseljenih prostora. Ovaj učinkovit pristup dovodi do značajnih ušteda energije, što rezultira nižim računima za komunalije i smanjenim utjecajem na okoliš.

-Smanjenje buke: Decentralizirane ventilacijske jedinice dizajnirane su za tihi rad, stvarajući mirno i neometano unutarnje okruženje. Recite zbogom stalnom zujanju centraliziranog sustava i uživajte u prostoru bez buke.

Za više informacija I dogovor za besplatan izvid ispunite kontakt obrazac na ili nazovite 01 4816 581 za vrijeme radnog vremena.

ivent11


Podijeli: Facebook Twiter



Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater