BLISTAVI, ZDRAVI I RAVNI ZUBI BEZ BOLI!

Inovacija u dentalnoj medicini, u ordinaciji DENTISTRA koriste ANESTEZIJU BEZ IGLE I PROZIRNU ORTODONCIJU

(Foto: Dentistra)

(Foto: Dentistra)


Porečka doktorica dentalne medicine Patrizia Kinkela, dr.med.dent. u svojoj ordinaciji DENTISTRA konstantno usavršava pristup stomatologiji i traži načine da pacijentima olakša posjete.

dent5

Tako je prije nekoliko mjeseci prva u Hrvatskoj uvela korištenje anestezije bez igle, inovativnu metodu koja u potpunosti eliminira iglu kao sredstvo administracije anestetika.

Radi se o korejskoj tehnologiji, a doktorica Kinkela je uvidjela tolike prednosti i pozitivne reakcije od strane pacijenata, da je postala i ekskluzivni uvoznik sistema.

Pacijentima se najviše sviđa činjenica da se zubi mogu popraviti bez upotrebe igle, nema opasnosti od puknuća igle, djeca se puno manje boje i cijeli zahvat je puno manje invazivan.

dent3

Uz anesteziju bez igle, novost je i PROZIRNA ORTODONCIJA.

Ortodoncija je način na koji se nepravilno postavljeni zubi i čeljusti poravnavaju i postavljaju u čim idealniji zagriz.

Kandidati za ortodontsku terapiju nisu samo djeca i tinejdzeri, nego sve više i odrasli ljudi. Važnost ravnanja zubi nije ni samo u estetici, već se ravnanjem zubi produžuje vijek trajanja zubi, smanjuje mogućnost nastanka parodontoze i uvelike olakšava održavanje higijene zubi.

dent4

„Prozirna ortodoncija je zapravo korištenje aparata za ravnanje zubi koji su napravljeni od plastičnog, prozirnog materijala, da bi bili čim manje vidljivi u ustima i ljudima bili privlačniji za nošenje. Prvenstveno se to odnosi na odrasle pacijente kojima je estetika u poslovnom funkcioniranju važna, te se uz minimalne promjene u svakodnevnom životu može dobiti maksimalan estetski i zdravstveni efekt.“, objašnjava dr.Kinkela, koja je i nositeljica titule MSc iz ortognatodoncije sa Sveučilišta Tor Vergata u Rimu.

dent2

„Također,“ dodaje, „ prije, za vrijeme i nakon nošenja aparata, zubi su nam pod konstantnom kontrolom pa tako usput riješavamo i sve ostale eventualne probleme- kvarove, nedostatak ili upale.

dentlogo

To je ono što i pacijenti najviše vole, dobiti cjelovitu a minimalno invazivnu uslugu na jednom mjestu.“

Ukoliko želite da Vaš osmjeh zablista ovog proljeća, do 1.maja u ordinaciji DENTISTRA nude besplatan prvi pregled, snimanje i analizu ortopana te izradu individualiziranog plana terapije.

dentl

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter



Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini