DENTISTRA

Doktorica dentalne medicine iz Poreča prva u Hrvatskoj!

Nova tehnologija u stomatologiji - lokalna anestezija bez igle

(Foto: Dentistra)

(Foto: Dentistra)


U novootvorenoj ordinaciji dentalne medicine Patrizia Kinkela, dr.med.dent.-DENTISTRA, svi zahvati obavljaju se uz pomoć inovativnog sistema za anesteziju, bez upotrebe igala za injekciju.

Nakon dugogodišnjeg istraživanja, korejski stručnjaci došli su do bezbolnog i potpuno neinvazivnog rješenja koje dr.Kinkela, prva u Hrvatskoj, donosi baš u Istru.

dent3

Savršeni izbor za sve ljude koji imaju strah od igle, ne vole neugodan ubod, djecu, kao i sve koji žele u maksimalnoj udobnosti riješiti svoje dentalne probleme.

-Naš fokus i nit vodilja cijele ordinacije jest maksimalna ugodnost pacijenta. Budući da je sam posjet stomatologu uvijek svima bar malo stresan, mi u svakom koraku posjete gledamo da taj stres čim više smanjimo. Od udobne stolice od memorijske pjene, velikih ekrana gdje pacijent odabire program koji će gledati dok mu se popravljaju zubi, slušalica koje ponudimo za slušanje omiljene glazbe, preko anestezije bez igle i modernih aparata koji sve zastarjele neugodne metode zamjenjuju boljima-otisci se npr.više ne uzimaju klasično pastom, već skeniramo zube skenerom.

dent 1

Također, budući da smo svi užurbani i nitko ne voli čekati, prilagođavamo se pacijentima kako bi dobili termin u najbržem roku. , napominje Patrizia Kinkela, dr.med.dent., vlasnica ordinacije, doktorica s 10 godina iskustva u struci, brojnim završenim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu, između ostalog i prestižnim postdiplomskim Master studijem na poznatom sveučilištu Tor Vergata u Rimu.

U ordinaciji DENTISTRA, nudi se snimanje svih vrsta RTG   - 3DCT, ortopan, intraoralno snimanje, kao i sve usluge u dentalnoj medicini.

dent6

Svi vole doći i obaviti sve što su naumili, na jednom mjestu.

U DENTISTRI je to moguće- snimanje, popravak ili nadomjestak zubi, uljepšavanje osmjeha ili samo redovna kontrola.

dent 2

U prosincu iskoristite popust od 30 % na izbjeljivanje zubi (redovna cijena 250 euro )

www.dentistra.hr

dent7

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter



Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom