DRUGA ŽNL

Izjednačenost obilježila jesensku dionicu: ISKRA I MLADOST RS KANDIDATI ZA PROMOCIJU

| Autor: Boris VIDULIN
DETALJ S UTAKMICE KAŠTELIR LABINCI - BRTONIGLA NOVA VAS - Đanluka Banko (plavi, Kaštelir) i Gabriele Kovačić (Snimio Milivoj Mijošek)

DETALJ S UTAKMICE KAŠTELIR LABINCI - BRTONIGLA NOVA VAS - Đanluka Banko (plavi, Kaštelir) i Gabriele Kovačić (Snimio Milivoj Mijošek)


Šest bodova prednosti pred drugoplasiranom Mladosti, doduše i utakmica više, ne daje pravo nogometašima s Vineža da se opuste

Ne manje zanimljivo prvenstvo od onog prvoligaškog, događa se i na drugoligaškoj županijskoj razini. Po očekivanjima pred početak prvenstva, glavnu riječ vodi Iskra Vinež.

Ostali su bez nekoliko igrača, no nadopunili su se novim i nastavili tamo gdje su prošle godine i stali. Šest bodova prednosti pred drugoplasiranim, doduše i utakmicu više, ne daje im pravo da se opuste, ali ukoliko nastave istim ritmom i proljeće će biti u njihovom znaku. Imaju samo jedan poraz i to u Kanfanaru te dva remija, u Dajli i Višnjanu. Imaju najviše postignutih te najmanje primljenih pogodaka i nedvojbeno su najveći kandidati za ulazak u viši rang natjecanja. Kako je to omogućeno i drugoplasiranoj momčadi, onda su i akcije Mladosti RS nedvojbeno velike. Oni ne skrivaju ambicije da se vrate u Prvu ŽNL i iako nisu krenuli onako kako se to od njih moglo očekivati, dogurali su do drugog mjesta i uz Iskru imaju najviše pobjeda.

Unutar tri boda, odnosno samo jedne pobjede, smjestilo se šest momčadi. Njih predvode igrači iz Sv. Petra u Šumi koji su poprilično iznenađujuće pri samom vrhu, a uz Kanfanar čiji je prosjek 24,81 godina, jedini imaju momčad mlađu od 25 godina u ligi.

Bod manje i utakmicu više imaju novaci iz Petrovije koji su najiskusniji po godinama u ligi, s prosjekom od točno 29. Smjestili su se na četvrtoj poziciji, neporaženi su na svom terenu, a kako nemaju pobjedu na gostovanju, jasno je zbog čega nisu bolje plasirani. Muntić je imao jako loš start, pet utakmica bez pobjede, a onda je nanizao sedam bez poraza i peto mjesto je, kako je izgledao početak, zadovoljavajuće.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum