ISTRA 1961

Devetak: Igramo totalni nogomet, s deset igrača napadamo i branimo se

| Autor: Roberto CAR
(Snimio Davor Javorović/Pixsell)

(Snimio Davor Javorović/Pixsell)


Dosad su nogometaši pulskog prvoligaša bili osokoljeni izvedbama na travnjaku, ali ne toliko i pratećim rezultatima. No, gostovanje u velebnoj Opus Areni u Osijeku sve je promijenilo.

Odličan, još jedan, nastup "zeleno-žutih" ovog je puta garniran maksimalnim učinkom. S tri zasluženo osvojena osječka boda protiv momčadi koja se bori za izlazak u Europu, okrenuli su se pulski igrači bliskom predstojećem ispitu. Već u petak na "Drosinu" dolazi Slaven Belupo.

Voljom rasporeda, Puljani su u Osijeku otvorili 31. kolo, a sad će protiv sastava iz Koprivnice otvoriti i 32. kolo.

- Planirano je da svakog dana do utakmice u petak odradimo po jedan trening u Balama, a jučer ne samo da su svi igrači trenirali kao i dosad, već nam se u radu priključio i Frano Mlinar. Odradio je prvi trening s nama otkako je slomio nogu protiv Rijeke na Rujevici - prenio je dobru vijest lijevi bočni igrač pulskog sastava Mladen Devetak.

- Naravno, pobjeda nad Osijekom nas je dodatno napunila samopouzdanjem. Istra nije deset godina tamo pobjedila i to nam je bio dodatni motiv pred utakmicu. Pobijedili smo ih ove sezone na "Drosini" a evo sad smo uspjeli i na Opus Areni. Velika je to pobjeda za nas.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater