poraz na domaćem terenu

Stanoinvest Futsal Pula poražena u drugom susretu polufinala doigravanja

| Autor: Ivica CEROVAC
(Foto Futsal Pula)

(Foto Futsal Pula)


Druga utakmica polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske u futsalu: Stanoinvest Futsal Pula - Futsal Dinamo 1:2 (1:1). Dom sportova "Mate Parlov". Gledatelja: 900. Suci: Mario Lulić (Gospić) i Mario Budimir (Split). Strijelci: 1:0 Vukmir (3'), 1:1 Perić (3'), 1:2 Zonjić (34'). Žuti kartoni: Mataja, Siljan (Stanoinvest Futsal Pula).

STANOINVEST FUTSAL PULA: Gozi, De. Moravac, Blazquez, Mataja, Vukmir, Cindrić, Da. Moravac, Tchato, Siljan, Echeverry, Herrero, Galešić, Bilić, Grillo.

FUTSAL DINAMO: Piplica, Perić, Postružin, Čekol, T. Novak, Pavlić, Gudasić, Konsuo, Mužar, Prgomet, Vučković, Dekanić, Zonjić, F. Novak.

Stanoinvest Futsal Pula nije uspjela i u drugom susretu polufinala doigravanja na domaćem terenu svladati Futsal Dinamo. Nakon 3:2 u petak poslije produžetaka, danas su u regularnih 40 minuta Zagrepčani slavili s 2:1 i tako izborili željeni "brejk".

Puljani su poveli u trećoj minuti. Uporni Vukmir presjekao je protivničko dodavanje i lopta je stigla do Mataje čiji je udarac Piplica izbio u aut. Domaći igrači brzo su izveli prekid, uhvatili goste na spavanju i Vukmir je preciznim prizemnim udarcem s 15-ak metara zatresao mrežu.

Radost je bila kratkog vijeka, jer su u istoj minuti Zagrepčani anulirali zaostatak. Strijelac je bio Perić koji je primio loptu iskosa na lijevoj strani, snažno opalio i svladao Gozija, koji je tom prilikom definitivno trebao bolje reagirati.

Ostalo je tih 1:1 do 34. minute, kad je jednu lošiju reakciju domaće momčadi kaznio Zonjić i doveo Dinamo u vodstvo. Pokušali su se Puljani vratiti u susret uvođenjem golmana-igrača i dres druge boje obukao je "Chus" Blazquez, no rezultat se više nije mijenjao i Zagrepčani su u seriji na tri pobjede porvanali na 1:1 te sad imaju priliku na domaćem parketu s dva trijumfa "čekirati" finalnu vizu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini