Domino maling obranio naslov

Završio malonogometni turnir Me Gusta 2023

| Autor: Branko Biočić
(Foto Domino Maling)

(Foto Domino Maling)


Nakon tri malonogometna dana sa odgođenim finalnim danom koji se zbog lošeg vremena preselilo sa subotu na nedjelju, završio je vrlo jak 9. malonogometni turnir Me Gusta 2023 koji se igrao na igralištu pored OŠ M. Vlačić u Labinu.

Naslov je obranio prošlogodišnji pobjednik Domino Maling, NK Iskra pobjednik je u konkurenciji U9 a NK Rudar Zeleni u U11. turnira.

Ekipa Domino Malinga još je jednom dokazala klasu i primat na poluotoku, osvojivši treći puta za redom labinski turnir, dva ljetna i prošli novogodišnji kup. U prvoj utakmici četvrtfinala Dynamic Rijeka je nakon teške i tvrde borbe izbacio odličnu ekipu Cargo Kluba iz Pule sa 1:0.

Derbi četvrtfinala igrao se između dvije pulske ekipe koje se jako dobro poznaju, Domino i Šijana Juniors. Domino je poveo 2:0 ali dečki iz Šijane izjednačavaju i odvode utakmicu do penala. Bruno Čopić pokazao se nepremostivom preprekom i odveo je Domino u polufinale. Ljubimci domaće publike Harlem Klinci igrali su protiv odličnih CB Merag sa Cresa i u možda najboljoj utakmici četvrtfinala pobijedili 3:2.

Okić grupa predvođena Patrikom Drndićem i Alenom Lalićem protiv oslabljenih Harlemovaca stigla je do penala gdje su uspješniji bili Trumićevi dečki i osigurali polufinale rezultatom 6:5. U polufinalu je Domino teže od očekivanog savladao Dynamic, a potom su Klinci predvođeni Murtićem okrenuli 0:1 sa poluvremena i savladali stariji Harlem 2:1.

U utakmici za treće mjesto Dynamic je savladao Harlem sa 3:1. U finalu je Domino Maling poveo ali Klinci ubrzo izjednačavaju, krajem poluvremena i promašuju kazneni udarac. U drugom poluvremenu Domino se ipak pokazao prejak i odnio glatku pobjedu 5:2. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Bruno Čopić, a za najboljeg igrača Danijel Moravac, oba iz pobjedničke ekipe.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum