NJIHOVE DIZAJNE VOLE I ISTRANKE

DESIINIA: Sestre ujedinile kreativne snage u stvaranju jedinstvenog brenda po mjeri za svaku ženu. EKSKLUZIVNE DEZENE RADE IM U TURSKOJ

Modele sestara Kvesić, dizajnerica iz Osijeka, rado nose i Istrijanke. Krasi ih jednostavnost, posebnost i nosivost kod svih tjelesnih građa

| Autor: Ružica KORACA


Virtualno smo pronašli dizajnerice čije haljine i žene u Istri vole nositi. Sestre Nikolina i Anja Kvesić stoje iza brenda Desiinia dizajn, s osječkom adresom.

- Desiinia je započeo s radom prije šest godina. Naime, oduvijek smo voljele modu, i kada god bismo imale nekakvu prigodu, dizajnirale bismo si nešto novo i zanimljivo, kaže Anja, a Nikolina dodaje da im je strast prema šivanju i kreiranju prenijela baka, uz koju su učile stvarati i kreirati.

Naziv brenda je povezan s njihovim imenima. " Kada smo odlučile naše kreacije predstaviti široj javnosti započele smo smišljati ime za naš brend. Htjele smo da naziv sadržava s jedne strane opis onoga čime se bavimo, a s druge strane nas. Tako smo došle na ideju Desiinia - što označava Dizajn Nikolina i Anja", objašnjava Anja.

Sestre odlično funkcioniraju u zajedničkom radu i kažu da su jako sretne što rade skupa.

- Zapravo, mi često znamo reći kako ovaj posao ne radimo, već zajedno živimo svoj san. Zaista uživamo u ovome, puno vremena provodimo skupa i to nam je odlično. Kroz ovaj posao upoznale smo puno divnih ljudi, stekle nova prijateljstva i nova znanja. Sretne smo što smo uspjele sve ovo ostvariti, i to skupa, pa nije li to nešto najljepše?, kaže Nikolina i naglašava da svaka ima svoj dio posla.

Dio njihovih kombinacija

Komunikacija s klijenticama je najvažnija, a to se najčešće radi putem društvenih mreža, a tako smo ih i mi pronašli.

- Od početka smo željele imati individualni pristup klijenticama, željele smo da komuniciraju isključivo s nama, da zajedno dogovaramo kreiranje haljine i ostale detalje, objašnjava Anja.

Desiinia

O tome što je njihova posebnost, Nikolina kaže: "Naše modele prilagođavamo svima. Primjerice, osoba koja nosi M veličinu i visoka je 170 cm i osoba koja nosi M veličinu i visoka je 180 cm, ne mogu imati istu dužinu haljine. Upravo u takvim i sličnim   situacijama prilagođavamo dužinu, kako bi haljina svakoj klijentici pristajala. Povratne informacije su odlične jer sve mi žene volimo da kada nešto kupimo nam idealno pristaje."

- Suradnja s tvornicama u Turskoj, gdje nabavljamo materijale, omogućila nam je da same dizajniramo tkanine od kojih šivamo. To nam je pomoglo da budemo drugačije na tržištu. Svi naši dezeni su unikatni i napravljeni isključivo za nas. Mi žene volimo biti jedinstvene, nositi posebnu odjeću, a Desiinia to omogućuje kreiranjem u limitiranim količinama, kaže Anja.

Sestre Nikolina i Anja Kvesić

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of