sudbinski brojevi

Vaš datum rođenja otkriva skriveni talent kojeg još možda niste ni svjesni

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Neki vjeruju u astrologiju, tarot ili numerologiju, neki ne. Međutim, svatko od nas nosi jedinstven broj prema datumu rođenja, koji, kako kažu, određuje našu moć, prenosi N1.

Postoji devet sudbinskih brojeva. Ovaj broj govori tko smo i što možemo očekivati od života. Sudbinski broj se dobiva sabiranjem dana, mjeseca i godine rođenja.

Kada pronađete vaš, pogledajte i njegovo značenje:

1. Mađioničar

Ovo je broj stvaranja. Oni koji su rođeni pod ovim utjecajem imaju jaku moć uvjeravanja. Međutim, ne bi trebali manipulirati drugima, piše Zadovoljna.rs.

2. Empat

Vi ste osjetljiva i suosjećajna osoba. Vaše srce je vaš dar i trebali bi ga koristiti da rasteretite druge, ali i da regenerirate svoju energiju.

3. Trostruki mjesec

Vi ste instrument Boga i Boginja i u sebi imate sile razaranja i stvaranja. Pazite što želite jer vaše želje i misli mogu brzo postati stvarne.

4. Elementalist

Vaš broj je povezan s četiri elementa Zemlje. Imate ravnotežu u sebi i veoma snažan i racionalan um. Odbijate negativnu energiju.

5. Spiritualist

Broj 5 označava peti element i taj duh. Rođeni pod ovim brojem su u kontaktu s duhovnim carstvom i predstavljaju savršene spiritualiste.

6. Solarni šegrt

Solarni šegrt znači sunce i sve ono što dolazi iz određenog izvora svjetlosti. Vi ste iscjelitelj i također vođa, ali također morate preuzeti odgovornost te biti veoma odgovorni. Velika moc´ dolazi s velikom odgovornošc´u. Naučite kako da iskoristite svoj dar na etički način.

7. Lunarni šegrt

Ovaj broj je simbol mjeseca i magije koja dolazi od njega. Vaš dar je da je vaša intuicija veoma jaka. Morate verovati svojoj intuiciji, pa čak i svojim vizijama.

8. Tradicionalni manipulator

Ovaj broj predstavlja onog s velikim moc´ima, onog koji može sa svima manipulirati i može točno znati šta je ispravno, a što pogrešno.

9. Astralni projektor

Krajnji broj označava konvergenciju svega što je spomenuto. Ona služi i kao prag na kome se sve završava i kao polazna točka za nove početke. To je točka s koje promatrate svijet jedinstveno. Vaša magična sposobnost leži u vašoj umjetničkoj i kreativnoj suštini, omoguc´avajuc´i vam da sagledate situacije iz zadivljujuc´e i prepoznatljive perspektive, i tako posjedujete moc´ liječenja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini