BROJNE NAGRADE ZA PULSKE STUDENTE

Završni koncert Muzičke akademije

| Autor: V. B.
Ivor Javor Korjenić (Dejan ŠTIFANIĆ)

Ivor Javor Korjenić (Dejan ŠTIFANIĆ)


Tom će se prigodom predstaviti i studenti, laureati državnih i međunarodnih natjecanja u ovoj akademskoj godini. Ulaz je slobodan

Završni  u Puli održat će se večeras u crkvi sv. Franje s početkom u 20 sati.

Tom će se prigodom predstaviti i studenti, laureati državnih i međunarodnih natjecanja u ovoj akademskoj godini. Ulaz je slobodan.

Podsjetimo na sve dosadašnje nagrade. Ivor Javor Korjenić (klasa izv. prof. art. Franko Božac) dobio je drugu nagradu s 44. Međunarodnog susreta harmonikaša Pula, te tri prve nagrade sa 7. Internacionalnog festivala harmonike "Mehfest" u Beogradu, 10. hrvatskog natjecanja za harmoniku u Daruvaru te Internacionalnog festivala Akordeon art plus Sarajevo.

Petar Hlašć, student u klasi Ivana Šverka, višeg asistenta, dobio je drugu nagradu s 44. Međunarodnog susreta harmonikaša Pula, prvu nagradu na Devetom Međunarodnom festivalu harmonike Bela pl. Panthy u Slavonskom Brodu te prvu nagradu na šestom festivalu Bistrički zvukoliki.

Klavirski duo Ana Žalac i Andrea Rojnić (klasa doc. dr. art. Charlene Farrugia Božac) dobio je dvije prve nagrade, u talijanskom mjestu San Dona' di Piave te s 56. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe u plesa (HDGPP).

Irina Subašić (klasa red. prof. art. Lidija Horvat Dunjko) prvonagrađena je na 57. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe u plesa (HDGPP), te dobitnica specijalne novčane nagrade Lions kluba Rijeka i specijalne nagrade Zajednice Talijana u Rijeci – cjelovečernji koncert.

Na Međunarodnom natjecanju glazbene mladeži za XXV. Lions Grand Prix specijalna je nagrada išla Mariji Ticl (klasa doc. art. Marija Kuhar Šoša), koja je nagrađena i na 57. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa.

Diego Vitasović (klasa izv. prof. art. Borut Zagoranski) osvojio je prvu nagradu na 6. festivalu "Bistrički zvukolik", što je međunarodno mješovito natjecanje glazbenika te posebnu nagradu Hrvatskog društva skladatelja za najbolju izvedbu skladbe hrvatskog autora.

Josipa Vukelić i Marija Golub - duo harmonika (klasa Ivan Šverko, v. as.) dobile su drugu nagradu s desetog Hrvatskog natjecanja za harmoniku Daruvar.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini