SVJETSKI DAN KAZALIŠTA I LUTKARSTVA

Pulski "Kraljević i prosjak" u petak i subotu online

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Iz predstave "Kraljević i prosjak" (Tanja Draškić Savić)

Iz predstave "Kraljević i prosjak" (Tanja Draškić Savić)


U povodu Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade i Svjetskog dana lutkarstva, koji se obilježavaju 20. ožujka, umjesto kazališnog slavlja diljem Hrvatske, zbog novonastale situacije s koronavirusom poruke o važnosti kazališta u procesu odrastanja bit će objavljene online.

Istarsko narodno kazalište - Gradsko kazalište Pula emitirat će putem Facebooka snimku predstave Luke Mihovilovića "Kraljević i prosjak", koja je premijerno izvedena lani za Sveta tri kralja. Predstava će putem Facebook stranica kazališta biti emitirana u petak, 20. ožujka u 18 sati i u subotu, 21. ožujka u 11 sati.

Hrvatski centar Assitej i Hrvatski centar Unima zadnjih desetak godina 20. ožujka zajedno obilježavaju Svjetski dan kazališta za djecu i mlade i Svjetski dan lutkarstva. 

U svim gradovima Hrvatske trebale su igrati predstave za djecu uz koje bi se čitale poruke Svjetskog Assiteja i Svjetske Unimae, te poruke Hrvatskog centra Assitej i Hrvatskog centra Unima, ali zbog nastale situacije, te poruke će biti objavljene na Facebook i web-stranicama Kazališta te Hrvatskog centra Assitej i Hrvatskog centra Unima.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater