OPĆINA SLUČAJ

Je li "volonter od 11.000 kuna Kostešić" načelnik Marčane u sjeni? ZAŠTO MU JE PLIŠKO SMIJENIO TAJNICU?

| Autor: Danijela BAŠIĆ-PALKOVIĆ

Marijan Kostešić, zamjenik načelnika Marčane koji je najavio da će biti volonter, a prima 11.000 kuna plaću, po nekim je mišljenjima i dalje načelnik u sjeni.

Načelnik Predrag Pliško po toj verzioji samo njemu može zahvaliti što danas vodi Općinu. U IDS-u su se navodno pokušavali riješiti Kostešića pa im je bilo oportuno da se dovede neko novo lice. Dogovor je pao - Pliška za načelnika, a Kostešića za zamjenika.

Čim je stupio na dužnost, Pliško je odmah smijenio dugogodišnju Kostešićevu tajnicu koja je nedugo prije toga, po izboru strukovne udruge "Hrvatska poslovna tajnica" bila proglašena najboljom tajnicom u zemlji. Na njeno je mjesto dovedena novozaposlena kolegica iz drugog odjela.

Vezano za Marčanu izvijestili smo i o novom slučaju uhljebljivanja Vedrane Valić, o čemu možete čitati na sljedećem linku:  

https://www.glasistre.hr/istra/uhljebljivanje-po-marcanski-nakon-sto-je-ministarstvo-turizma-utvrdilo-da-vedrana-valic-nema-uvjete-za-mjesto-direktorice-turisticke-zajednice-nacelnik-plisko-stavio-ju-je-za-voditeljicu-marketinga-i-to-bez-natjecaja-614666

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater