uz posebnu gošću

U OŠ Mate Demarina obilježen Svjetski dan kazališta

| Autor: Glas Istre
(Foto OŠ dr. Mate Demarin)

(Foto OŠ dr. Mate Demarin)


Povodom Svjetskog dana kazališta, koji se obilježava 27. ožujka, a u sklopu školskog projekta "Ljudi našeg kraja",  plesna pedagogidnja i koreografkinja Andrea Gotovina posjetila je medulinsku Osnovnu školu dr. Mate Demarina.

Gotovina je svoju plesnu karijeru započela u studiju Zaro, a nastavak plesne izobrazbe stekla je u studiju Liberdance pod vodstvom Rajka Pavlića i Studiju za suvremeni ples u Zagrebu. U Amsterdamu 2000. godine upisuje plesnu akademiuj, gdje diplomu stječe 2004. godine. 

Od 2007. u INK-u djeluje kao plesna pedagoginja i koreografkinja te suradnica za scenski pokret. Redateljica je i koreografkinja više predstava za djecu u produkciji INK-a te autorica i koreografkinja plesnih predstava za djecu i mlade. 

Pedagoginja Gotovina je učenicima predstavila svoj rad i približila kazališnu umjetnost na živopisan i zanimljiv način. Odgovarajući na pitanja potaknula je učenike da istraže svoje želje i afinitete i da otvorena duha i uma biraju svoje aktivnosti u slobodno vrijeme, a u konačnici i buduće zanimanje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater