burna sjednica

SDP Istre: Prostačko ponašanje vijećnika Valdija Goba predstavlja sramotu za Gradsko vijeće Grada Labina

| Autor: Glas Istre
Katarina Filipović i Vladi Gobo (Arhiva Glasa Istre)

Katarina Filipović i Vladi Gobo (Arhiva Glasa Istre)


Istarski ogranak SDP-a se oglasio povodom današnje burne sjednice Gradskog vijeća Labin. Njihovo priopćenje prenosimo u potpunosti.

"Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Labina svjedočili smo skandaloznom i prostačkom ponašanju nezavisnog vijećnika Valdija Goba koji iskoristio javnu pozornicu za provođenje osobnog obračuna s predsjednicom SDP Labin i gradskom vijećnicom Katarinom Filipović.

Ovim putem najoštrije osuđujemo takvu vrstu verbalnog nasilja i osobnog obračuna koje je vijećnik Gobo proveo na javnoj pozornici te je to istovremeno i sramota za Gradsko vijeće Grada Labina.

Ostali smo neugodno iznenađeni nedostatkom pravovremene reakcije od strane predsjednice Gradskog vijeća Labina, Eni Modrušan koja je već na same naznake uvreda, onoga što se koju sekundu kasnije i dogodilo, trebala oduzeti riječ vijećniku Gobu i u najmanju ruku dati opomenu te eventualno ga udaljiti sa sjednice ako bi održao svoj performans do kraja. Nadamo se da je taj nedostatak pravovremene reakcije plod neiskustva i nesnalaženja gospođe Modrušan u ovakvim zaista skandaloznim situacijama.

SDP nije dosada, a neće niti ubuduće, gubio vrijeme na medijska prepucavanja koja žele izazvati isključeni članovi stranke, ali reagirati ćemo na prostačko ponašanje koje se događa u okviru političke arene i pozornice poput gradskog vijeća.

Ono što je činjenica je da Valdi Gobo de facto nije član SDP-a od srpnja 2023. godine kada je isključen iz stranke Odlukom Županijskog odbora, a ta Odluka potvrđena je naknadno i od strane Statutarne komisije SDP Hrvatske.

Prijašnje ponašanje i djelovanje unutar SDP-a, sada bivšeg člana stranke, Valdija Goba uz ovo današnje necivilizirano ponašanje samo potvrđuju da su sve donesene odluke u njegovom slučaju bile opravdane", poručuju iz SDP-a.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of