NOVI SINGL

POGLEDAJTE VIDEO / "Neizgovorene riječi“ grupe Boa II

| Autor: Mladen RADIĆ
Grupa Boa II

Grupa Boa II


Zagrebačka grupa Boa II, čija karijera traje još od kraja sedamdesetih predstavlja novi singl "Neizgovorene riječi" kojeg prati spot u režiji Dinkobraza Shimca.

"Ovo je pjesma o opraštanju, o opraštanju od nekoga, ali može se iščitati kao i opraštanje nekomu. Naime stihove sam napisao pod dojmom korone kada nas stalno napušta velik broj ljudi, bez prilike da se oprostimo od svojih najbližih. Puno odnosa u životu se jednostavno prekine bez ostvarenja pravog potencijala", rekao je frontmen grupe Mladen Puljiz.

Na novim materijalima Boa II radi u sastavu: Mladen Puljiz - vokal, Zvonimir Bučević – bas gitara, Luka Banić - gitara i Elvis Sršen – klavijature.

"Ovaj singl ujedno predstavlja nastavak suradnje s naša dva omiljena suradnika. Glazbeni producent je Saša Miočić koji se preselio u Zadar, tako da smo tamo snimali ovog ljeta što je bilo jako ugodno, a spot je rad Dinkobraza Shimca pa smo se jedan vikend zaputili i u Koprivnicu, nažalost bez Luke koji je iz preventivnih razloga ostao doma", izjavio je Puljiz.

Pjesma se može slušati i na streaming servisima https://backl.ink/143448650.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini