NOVI SINGL

POGLEDAJTE VIDEO: Putokazi predstavljaju "Igralicu"

| Autor: Mladen RADIĆ
Prizor iz video spota

Prizor iz video spota


Nakon singla i spota "TanTanatos Filip Frank remix", Putokazi predstavljaju novi singl s četrnaestog albuma "Meandri", a riječ je o pjesmi "Igralica".

O inspiraciji za novi singl Putokazi kažu: "Protiv svijeta da ne poludiš, ponekad treba kriknuti, smoći snage pljunuti u lice da bi se igralo sa životom, po njegovom rubu, po rubu njegova ruba i preko toga ruba. Ne moraš biti Bukowski niti naš Kamov, možeš biti tek ti koji ne pristaješ na smrt puno prije nego što premineš".

"Igralica" je četvrti videozapis s albuma "Meandri", a redateljica je i ovaj put mlada i talentirana umjetnica Gea Rajić.

- Kroz teatralnu scenu i koreografski dinamizirane pokrete "Igralica" prkosi Smrti i njezinim posljedicama. Dječja igra poprima karakter obreda, izazivajući pritom u promatraču emocije napetosti i tjeskobe. Crno bijeli kadrovi označuju razliku između Života i Smrti, početne i završne točke, dok crvena boja naglašava jačinu spektra osjećaja koje doživljavamo u međuvremenu, kaže Rajić.

Putokazi ove godine slave trideset i šest godina postojanja albumom "Meandri". Autorica svih pjesama je Miranda Đaković, koja je i glazbena producentica, a uz nju na albumu se kao producenti i glazbeni aranžeri potpisuju i Zoran Majstorović te Iztok Turk dok je vokalne aranžmane radila također Đaković.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater