"Tajna mojih pobjeda"

Kedžo uz novi singl poručio: "Eurosong mi je fetiš, nacija je zaslužila da tamo napravim dar-mar, ne znate koliko sam lud kad hoću"

| Autor: S.M.
Damir Kedžo (Snimio Matija Škalić)

Damir Kedžo (Snimio Matija Škalić)


Damir Kedžo sprema posebno iznenađenje za publiku povodom svog 37. rođendana.

Uoči koncerta 25. svibnja u zagrebačkom Johann Francku objavio je novi singl, "Tajna mojih pobjeda", a na koncertu u Zagrebu pridružit će mu se gosti i prijatelji Natalie Balmix te Alen Đuras s kojima je Kedžo dijelio pozornicu ovogodišnje Dore.

"Četiri godine nisam imao koncert u Zagrebu. Sad istu večer slavim rođendan i imam koncert.

Alen slavi rođendan dan nakon mene, pa nas tu večer čeka dvostruko slavlje.

Svakako planiram biti sa svojim prijateljima za vrijeme koncerta, a poslije idemo gdje god nas život odnese", kroz smijeh govori glazbenik koji je upravo na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije upoznao čovjeka s kojim je stvorio novi hit "Tajna mojih pobjeda" – makedonskog tekstopisca i producenta Darka Dimitrova, stoji u priopćenju.

"Spojila nas je srpska pjevačica Tijana Bogićević, a nakon što me čuo na Dori, počeli smo pričati i oboje smo izrazili želju da zajedno radimo. Našao sam nekoga tko me u potpunosti razumije kao producent", ističe Damir te nastavlja:

"S ovom pjesmom smo bili gotovi u jedno popodne. Nikada u životu nisam s nekim brže odradio posao, a da smo stvorili nešto tako brutalno. Glazba za mene ne poznaje granice i volim kad se one ruše", kaže.

Kedžo je komentirao i želju samostalnog koncerta u zagrebačkoj Areni u nekoj skoroj budućnosti.

"To mi je veliki životni plan, ali neću zakupiti zagrebačku Arenu deset godina unaprijed. Uz dobar tim i odlične pjesme, to će doći s vremenom.

Počeo sam intenzivnu suradnju s Borisom Đurđevićem, apsolutno vjerujem njegovoj autorskoj i producentskoj viziji, konačno imam pouzdanog suradnika na kojeg se mogu uvijek osloniti. A možda se i opet prijavim za Doru; Eurosong mi je fetiš, nacija je zaslužila da ja tamo napravim dar-mar, ne znate vi koliko sam ja lud kad hoću, potrebna mi je samo pjesma koja će biti pisana za Euroviziju, a ne za domaće radio stanice”, zaključio je raspoloženo ovaj 36-godišnji Omišljanin, stoji u priopćenju.

Damir Kedžo obećava da će "Tajna mojih pobjeda" biti samo početak uzbudljivog glazbenog putovanja koje će zadovoljiti različite glazbene ukuse publike širom regije.

Karte za veliki zagrebački koncert na kojem će se slaviti do kasno u noć, možete pronaći putem sustava Entrio.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum