VIDEO PREMIJERA

Valerio strastvenom glazbenom posvetom daje vječni zavjet ljubavi

Pjesmu "Ljubavi moja" Valerio posvećuje zaručnici Andrijani, uskoro životnoj partnerici i supruzi, a predivni stihovi obilježit će i njihov prvi ples

| Autor: Glas Istre
Valerio (Foto: Medvid produkcija)

Valerio (Foto: Medvid produkcija)


Nakon nevjerojatnog rezultata s posljednjim singlom ''Milijuni srca'', nogometnom himnom nastalom u suradnji s Alenom Vitasovićem koja je posljednjih mjeseci našla svoje mjesto među Top 40 najslušanijih pjesama u Hrvatskoj, Valerio se vratio u radijski eter s još jednom snažnom ljubavnom baladom. Pjesma "Ljubavi moja" je glazbeni zavjet ljubavi posvećen njegovoj zaručnici Andrijani, uskoro životnoj partnerici i supruzi, a obraća se i svima koji iskreno vjeruju u ljubav.

''Ona je moj svemir, kako kažem u pjesmi. Naučila me što je prava ljubav i kako voljeti iskreno. Svojom novom pjesmom želim dokazati koliko je ljubav moćna i, ako je ljubav prava, ona pobjeđuje sve prepreke. Živiš za ljubav i umireš za ljubav. 'Ljubavi moja' za mene ima i posebno značenje jer će svirati za naš prvi ples'', objašnjava Valerio. ''Ova pjesma je kruna našeg zavjeta ljubavi, kako otkrivaju stihovi 'ostaješ vječno u mojoj duši' i 'ti si moj svemir', i javnosti ju prezentiramo u pravi trenutak. Također ju posvećujem i svim zaljubljenima koji vjeruju u ljubav i onima koji će također zaplesati uz nju svoj prvi ples.''

Kroz svaku sekundu Valerijeve emotivne izvedbe novog singla se osjete ljubav, osjećaj sigurnosti i sanjarenje o budućnosti s voljenom osobom. Ljubav je velika Valerijeva inspiracija, što je opipljivo u svakom stihu, a Valerio je s nevjerojatnom lakoćom ovom pjesmom uspio dočarati osjećaj koji su zasigurno mnogi barem jednom u životu iskusili i s kojim se mogu poistovjetiti. Iza emotivne balade ''Ljubavi moja'' stoji etablirani tim autora – tekst su pisali Ante Majić i Hrvoje Zovko, autor glazbe i čovjek iza aranžmana je Duško Rapotec Ute, dok produkciju zajednički potpisuju Duško Rapotec Ute i Ivan Popeskić. Romantičan prateći videospot realizirala je MedVid produkcija.

''Ljubavi moja" je Valerijev drugi samostalni singl objavljen u suradnji s Dancing Bearom nakon iznimno hvaljenog ''Piz na škini'', a treći u sveukupnom nizu Valerijevih radova objavljenih za ovu diskografsku kuću nakon izuzetno uspješnog dueta s Alenom Vitasovićem ''Milijuni srca''. Ova strastvena posveta ljubavi zasigurno će ostaviti svoj trag u srcima i mislima slušatelja te zavladati radijskim eterom u mjesecu zaljubljenih.

Novi singl ''Ljubavi moja'' slušajte od petka, 17. veljače, na svim streaming servisima. Za više informacija, Valerija pratite na njegovom službenom Facebook i Instagram profilu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater