Neočekivani obrat u posljednjem stres testu

Umažanka Gaia Zec napušta MasterChef – ostali kandidati u šoku!

| Autor: Glas Istre
Gaia Zec (Foto: MasterChef Nova TV)

Gaia Zec (Foto: MasterChef Nova TV)


U posljednjem stres testu u MasterChefu dogodilo se nešto što nitko nije očekivao, a ponajmanje Gaia. Ova ambiciozna 18-godišnjakinja ipak nije uspjela u svom naumu da osvoji prestižni MasterChef pehar te je ispala kao top 7. kandidatkinja. Daljnjeg sudjelovanja u showu koštao ju je desert kojeg je donijela slastičarka Tea Mamut. Slijedeći Teine korake u izradi deserta, osim Gaije u stres testu sudjelovali su još Ivana i Petar.

Nakon što je Tea završila izradu svog autorskog deserta, Gaia, Ivana i Petar imali su na raspolaganju još neko vrijeme da dovrše svoju repliku. Za to vrijeme, Tea ih je obilazila i kad je došla do Petra vidjela je da mu najbolje ide nanošenje kreme na biskvit jednom neobičnom metodom koju im je Tea pokazala – pomoću gramofona. Svoju opservaciju odmah je podijelila sa žirijem.

„Užasavao sam se izazova od samog početka. I zbog Ivane i zbog Gaije i onda si mislim: Što točno imam za izgubiti? Ništa. E pa onda, tako i kuhaj, opušteno“, komentirao je Petar koji je osigurao mjesto u top šest natjecatelja. Gošći je kazao kako je bilo jako lijepo kuhati s njom, jer je bila brižna.

Prva je repliku pred žiri i gošću na kušanje donijela Gaia te prokomentirala kako misli da nije dovoljno dugo pekla desert. „On nije sirov, ali nije ni dovoljno pečen. Čim se on meni po ustima lijepi, osjetim da mu je nedostajalo još dvije minute da se još malo doradi u pećnici“, komentirala je Tea kada je kušala kolač. Gain biskvit nije „uhvatio“ boju, odnosno nije bio dovoljno pečen.

„MasterChef je iskustvo koje ću pamtiti zauvijek. Zahvalna sam što sam došla ovdje. Puno sam toga naučila o sebi, o drugima, o toleranciji, o kuhanju, o životu, o svemu i falit će mi sve ovo“, zaključila je Gaia za koju završava MasterChef avantura.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of