masterchef

Gaia protiv Dominika ide s inventivnom sarmom koju će zakiseliti pjenicom od kupusa

| Autor: Glas Istre
(Foto: NovaTV Masterchef)

(Foto: NovaTV Masterchef)


Nastavlja se žestoki dvoboj Gaije i Dominika za platinastu karticu, ali i nastojanje ostalih petero kandidata MasterChefa da naprave jelo zbog kojeg neće morati u stres test.

Kao pobjednica prošlog izazova, Gaia je dobila šansu izabrati blagdansko jelo koje će pripremati ona i ostali kandidati koji su jedni drugima žestoka konkurencija. Za sebe je izabrala sarmu, a za svog suparnika u dvoboju, Dominika, pašticadu. Šarana, riječnu ribu prepunu kostiju, odabrala je za Saru, Luku i Manuela.

Gaia Zec (Foto: NovaTV Masterchef)Gaia Zec (Foto: NovaTV Masterchef)

Količina kostiju u šaranu iznenadit će Saru, a Luka će se snaći tako što će skuhati šarana i napraviti kremu od njega. Manuel će odlučiti pripremiti rolice od dimljenog šarana s čipsom od krumpira i kremom. Kako će se kandidati snaći s odabranim jelima i hoće li Gaia uspjeti preoteti platinastu karticu Dominiku?

(Foto: NovaTV Masterchef)(Foto: NovaTV Masterchef)

Nekoliko kandidata iz ovog izazova koji naprave najlošije jelo odlaze i u posljednji stres test nakon kojeg slijedi finalni, pakleni ciklus. Tko će završiti u teškim izazovima koje slijede, ne propustite doznati u novoj epizodi MasterChefa.

(Foto: NovaTV Masterchef)(Foto: NovaTV Masterchef)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum