ATLETIKA

SJAJAN USPJEH NA PRVENSTVU BALKANA: Puljanki Luciji Višković zlato u štafeti i bronca na 800 metara

| Autor: Roberto CAR
Lucija Višković

Lucija Višković


Veličanstven uspjeh ostvarila je atletičarka Istre Lucija Višković na juniorskom dvoranskom prvenstvu Balkana u Istanbulu. U dvije utrke osvojila je dvije medalje. Zlatnu medalju u štafeti 4x400 metara, s vremenom 3:51.27 minute, u kojoj su uz nju trčale Klara Koščak, Rahela Leščak i Veronika Drljačić.

Odlično je Puljanka, koja je tek mlađa juniorka (2003. godište), prethodno istrčala i "svoju" utrku, onu na 800 metara, u kojoj je osvojila brončanu medalju u vremenu 2:10.47 minuta. Time je svoj osobni rekord popravila za nevjerojatnih, skoro pet sekundi.

-Ne da sam zadovoljna, već sam prezadovoljna nastupima Lucije i Marka u Istanbulu, rekla je glavna trenerica Istre Jasna Bolić, koja je vijest o njihovim nastupima primila u Zagrebu gdje vodila kadete i mlađe kadete na prvenstvu Hrvatske.

- Lucija mi je samo poslala poruku da je osvojila broncu na 800 s osobnim rekordom i zlato u štafeti te da tu poruku proslijedim dalje, njezinim roditeljima i ostalima.

Drugi reprezentativac pulskog kluba, Mark Trivanović, osvojio je osmo mjesto u utrci na 800 metara, on je u Istanbulu istrčao 1:58.97 minutu u konkurenciji deset atletičara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini