MEDULIN

Održana Novogodišnja atletska utrka

| Autor: Glas Istre
(Foto: Općina Medulin)

(Foto: Općina Medulin)


U petak 31. prosinca u sklopu završnice programa ADVENTure u Medulinu, održana je na medulinskoj rivi 5. novogodišnja atletska utrka.

Kao i prethodnih godina utrku je organizirao Atletski klub Medulin, a trkači svih kategorija mogli su se prijaviti bez pristupnine, odnosno kotizacije, zahvaljujući pokroviteljstvu Općine Medulin koja je pokrila cjelokupne troškove organizacije i nagrada.

Trku su otvorili najmlađi natjecatelji, a najbolji su bili u kategoriji predškolaca, od dječaka Lovro Kereš, Ian Radolović Martinčić i Julih Praprotnik, a od djevojčica Nina Hrelja, Marta Crljenko i Ariana Banko. U kategoriji od prvog do četvrtog razreda u kategoriji dječaka najbolji su bili Amar Žižal, Toma Slukan i Vito Lazarić, a od djevojčica Melani Chiavalon, Paula Škof i Mihaela Lovaković. U kategoriji viših razreda među dječacima najbolji su bili Ante Slukan, Din Žižak i Matej Maljurić, a među djevojčicama Pavlina Gregurević, Siena Bolković i Sara Poznić.

Glavna utrka na dionici dugoj pet kilometara prolazila je medulinskom rivom, Vižulom i Kampom, a najbolji su bili, u kategoriji žena, Sara Superina, Valentina Šćur i Maja Ferjančić, a među muškarcima Tjaž Dolgan, Marko Ruba i Niko Matas. Najmlađim sudionicima uručene su medalje, dok su odraslim trkačima nagrađene novčane nagrade i to od 800, 500 i 300 kuna.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of