UMAG

Nika Turković, Joker Out i Dzipsii stižu na Sea Star festival

| Autor: Hina
(Hina/EPA)

(Hina/EPA)


Kantautorica Nika Turković, najpopularniji slovenski bend Joker Out i srpski alter-pop artist Dzipsii, koji je ostavio nastupio na Pjesmi za Evroviziju, uskaču u line-up petog Sea Star festivala, koji će se održati 19. i 20. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris Resort Plava Laguna.

Nika Turković jedna je od najperspektivnijih mladih hrvatskih kantautorica, čiju su karijeru u protekle tri godine obilježili sjajni singlovi „U mraku“, „Pusti“ i „Dok nas nema“, odlične kritike i rasprodani koncerti, te zanimljive suradnje među kojima se ističu suradnje s pocket palmom, Fantomom i tam. Kruna dosadašnjeg djelovanja je debitantski album “11” objavljen početkom godine kojim je Nika osvojila regiju i istaknula se kao ‘it’ izvođačica.

Joker Out je prva grupa nove generacije koja je stekla ogromnu popularnost u Sloveniji, od formiranja 2016. bend je u tolikom usponu da ih je slovenska nacionalna televizija interno odabrala kao svoje predstavnike na ovogodišnjoj Pjesmi Eurovizije. Bend je dosad objavio dva albuma – „Umazane misli“ i „Demoni“, a energija, vizualni identitet i moćna glazba donijeli su im dvije uzastopne nagrade za slovenskog izvođača godine, 2021. i 2022. godine.

Srpski trap pop glazbenik Dzipsii,  nakon što je prošle godine privukao pažnju debi albumom „Zapisi iz podzemlja“ spotlight je preuzeo na nedavno održanoj Pjesmi za Evroviziju gdje je nastupio s pjesmom „Greh“ i po mnogima zaslužio da Srbiju predstavlja na Pjesmi Eurovizije.

Peto izdanje Sea Stara, kojim će započeti festivalska i ljetna sezona, u umašku lagunu Stella Maris Resort Plava Laguna 19. i 20. svibnja dovodi vrlo jaki line up.

Program u petak predvode jedan od najvećih svjetskih hitmaker Robin Schulz, uz kojeg stižu i Mahmut Orhan, trap heroji Senidah i Hiljson Mandela, sjajni b2b setovi Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Miličević te DJ Jock & Shipe, Joker Out, Nika Turković i Dzipsii te tim Electric Waves pozornice na čelu s Ilijom Rudmanom.

U subotu će na festivalski Tesla Main Stage sletjeti giganti The Prodigy, techno superzvijezda Indira Paganotto, regionalan trap best of koji uključuje, Krankšvestere, Gršu, 30Zonu, Foxa & Surreala, Ružno pače, Podočnjake, Miach, Micka Lifu, TTM, Masayah i Thicc Boia, kao i Electric Waves postava predvođenu Ian F-om i Marcelom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini