Otvorene do 13. ožujka

Prijave za popularni dječji festival "Pula pjeva", audicije će se održati u Osnovnoj školi Veli Vrh


Šestu godinu za redom održat će se popularni dječji pjevački festival "Pula pjeva", za koji su prijave za audiciju otvorene do 13. ožujka. Festival je osmišljen sa željom da se kod djece pokrene kreativnost, pretvori u umjetnički izričaj. Stručno i pedagoški ga vodi Studij glazbene kreativnosti Čarobna frula, a Grad Pula je organizator i realizator projekta.

Audicije će se održati u Osnovnoj školi Veli Vrh, i to 14. ožujka s početkom u 18 sati za osnovne škole i 15. ožujka također u 18 sati za srednje škole. Prijavljeni učenici na audiciji se predstavljaju s jednom skladbom koja odgovara postavljenim kriterijima za ovu godinu. Naime, ovogodišnji je festival posvećen svim glazbenicima koji danas nisu među nama, ali su obilježili generacije i razne glazbene stilove od 1960-ih pa sve do danas.

Na audiciju kandidat/kandidatkinja donosi matricu na CD-u ili USB sticku, a ukoliko nije u mogućnosti pribaviti matricu, može se obratiti na mail studija Čarobne frule (carobnafrula@hotmail.com). Poluzavršnica festivala održat će se 29. ožujka u dvorani Zajednice Talijana Circolo s početkom u 18 sat, a završna večer 11. svibnja u Istarskom narodnom kazalištu. Obrazac prijave nalazi se na web stranicama Grada Pule. (B. P.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom