ODBOJKA

Poraz istarskih superligašica u pet setova: Porečanke propustile dva seta prednosti

| Autor: Mladen PILAT
(M. MIJOŠEK)

(M. MIJOŠEK)


Olimpik - Poreč 3:2 (20:25, 20:25, 25:22,25:23, 15:8). Imale su sinoć odbojkašice Poreča nadmoćnijom igrom vodstvo od 2:0 u setovima i domaće u šaci, a onda su dozvolile protivniku da dođe do zraka i uzvrati istom mjerom, da bi došlo do potpunog preokreta 

Utakmica 12. kola Superlige odbojkašica: Olimpik - Poreč (20:25, 20:25, 25:22,25:23, 15:8). ŠSD Trnsko. Suci: Brozić i Brlas.

OLIMPIK: Butković, Kovač, Šarin, Krišto (L), Ćorić, Jelinčić, Staniša, Grozdanić, Radoš (L), Kelković.

POREČ: Boras (L), Levak, Momić, Scoria (L), Banko, Renko - Ilić, Vekić, Ilaria, Pauletić, Plazanić, Udovičić, Grozdanić, Ćorić. 

Imale su sinoć odbojkašice Poreča nadmoćnijom igrom u zagrebačkom Trnskom kod Olimpika vodstvo od 2:0 u setovima i domaćina u šaci, a onda su dozvolile protivniku da dođe do zraka i uzvrati istom mjerom, da bi došlo i do potpunog preokreta i slavlja zagrebačkih odbojkašica 3:2 nakon dva sata igre. Propustile su tako Porečanke tri kola prije kraja ovog dijela prvenstva protiv direktnog konkurenta, trenutnog "fenjeraša" uzeti pun plijen i u borbu za ostanak koji im slijedi prenijeti maksimalno bodova u skoru s Olimpikom.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom