NAPADAČ ISTRE GORAN ROCE:

Podrška navijača pokazuje da ljudi ipak žele gledati prvoligaški nogomet u Puli


Još je svega 180 minuta, plus sudačka nadoknada vremena, preostalo do završetka Prve HNL. Samo 180 minuta strepnje i nade za dva kluba koji su ostali u igri za izbjegavanje posljednje pozicije, one koja direktno vodi u Drugu ligu. Ostali su Istra 1961 i Cibalia u borbi za to spasonosno deveto mjesto koje, pak, nudi neizvjesnost u vidu kvalifikacija za ostanak u prvoligaškom društvu. Zanimljivo, bore se dva kluba koja grcaju u dugovima i nad čijim glavama lebdi strah od gubitka prvoligaške, ali i drugoligaške licence. Ne dobiju li u ponedjeljak licencu, slijedi im silazak u Treću ligu, bez obzira na rasplet u posljednja dva kola.

No, o tome su pozvani da govore neki drugi, pred igračima Istre 1961 je da osiguraju da i nakon preostala dva kola ostanu ispred Cibalije. S obzirom na recentne rezultate, odnosno visoke domaće poraze od Intera (2:4) i Hajduka (1:5), to neće biti lako. U utakmici 25. kola s Hajdukom igranoj u Splitu nogometaši Istre 1961 su poraženi tek često spominjanim golom golmana Letice u 95. minuti. U srijedu je na solidno ispunjenoj "Drosini" Hajduk kudikamo lakše došao do pobjede, već u 13. minuti bilo je 0:2.

- Na Poljudu smo bili šokirani na samom kraju, a sad na početku. Bio je to čudan osjećaj, imali smo jako loš ulaz u susret i iz dva smo udarca primili dva gola. Potom su nam brzo zabili i treći, taman kad smo se malo pribrali i smanjili na 1:2. Počeli smo napadati, imali neke prilike za poravnanje i onda je stigao i treći gol - rekao je strijelac jedinog pulskog gola na tom susretu Goran Roce nakon jučer ujutro odrađenog rekuperacijskog treninga na "Drosini". -   Najviše nas u svemu tome boli što su golovi Hajduka stigli nakon naših pogrešaka, iz našeg posjeda lopte. Splićani su predobra momčad da takve poklone ne bi iskoristili. (R. CAR)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom