ATP MADRID

Drugi tenisač na svijetu i prvi nositelj se zbog ozljede povukao s turnira u Madridu

| Autor: Hina
(Reuters)

(Reuters)


Talijan Jannik Sinner, drugi tenisač na svijetu i prvi nositelj zemljanog ATP Masters 1000 turnira u Madridu, povukao se s njega zbog ozljede kuka.

U četvrtak je Sinner trebao igrati četvrtfinalni meč protiv Kanađanina Felixa Auger-Aliassimea, ali kanadski tenisač je prošao u polufinale bez borbe.

„Kuk me mučio od početka turnira i postajalo je sve bolnije. U dogovoru s liječnicima odlučio sam prekinuti s nastupom u Madridu“, objavio je 22-godišnji Sinner koji je s tim problemima igrao u osmini finala protiv Rusa Karena Hačanova te je unatoč izgubljenom prvom setu slavio s 2-1 i ostvario plasman među osam najboljih u Madridu.

Sinner je ove sezone osvojio tri ATP turnira, Australian Open, Rotterdam i Miami, dok je izgubio samo dva meča. Bio je poražen od Carlosa Alcaraza u polufinalu Indian Wellsa te u polufinalu Monte Carla od Stefanosa Tsitsipasa.

Auger-Aliassime u polufinalu čeka pobjednika meča Rusa Danila Medvjedeva i Čeha Jirija Lehečke koji će se odigrati u večernjem terminu ovog četvrtka. U donjem dijelu ždrijeba polufinale će igrati Rus Andrej Rubljov i Amerikanac Taylor Fritz.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum