Medulin fight night 4

BORILAČKI SPEKTAKL: Glavna borba između Marka Mašovića i Aleksandra Gmijevića

| Autor: Roberto CAR

Ono što vrijedi, treba i dalje održavati. Toga su se držali organizatori četvrtog izdanja borilačke priredbe Medulin fight night, predsjednik Udruge Legija Tomislav Markulin i trener pulskog Trojana i "machmaker" priredbe Zelg Galešić. Oni su večeras u Beach baru "Paltana" u Banjolama, u suradnji sa samim borcima koji su odradili vaganje, predstavili ono što će svi ljubitelji borilačkih vještina moći vidjeti u subotu s početkom u 20 sati, u dvorani Osnovne škole Banjole.

Rukavica u lice Buića

- Ovo je već tradicionalna priredba koju organiziramo svake godine, a budući da kao i dosad Zelg Galešić organizira fight card, znači da će sve biti vrhunski. Ulaz će biti otvoren od 19 sati, u svakom slučaju, siguran sam da nas očekuje lijepa večer, uvjeren je Tomislav Markulin. - Ove godine priredbu održavamo u Banjolama, ali smo već bacili načelniku Goranu Buiću rukavicu u lice, da čim prije izgradi dvoranu u Medulinu.

U dvoranu po procjeni organizatora stane 300 gledatelja, a budući da je ostalo još nešto ulaznica, mogu se po cijeni od 50 kuna do 18 sati kupiti u beach baru "Paltana" i automat klubu "Senator", te od 19 sati na ulazu.

Enco Crnobori, direktor TZ općine Medulin, istaknuo je da ovu priredbu podupiru jer je to još jedna manifestacija u predsezoni, uz čitav niz aktivnosti na području čitave općine Medulin kroz razne atletske utrke i nogometne turnire.

Prijestolnica fighta

- Gledatelji će moći vidjeti pet borbi u kick boxingu i četiri u slobodnoj borbi MMA, a šlag večeri je borba našeg borca Marka Mašovića, koji je evoluirao u ovom Medulin fight nightu, protiv Aleksandra Gmijevića, prvaka Srbije u borbi u parteru i brazilskoj jiu jici. To je borba po UFC pravilima, dakle kao u kavezu, dozvoljeni su i laktovi i kick boxing. To je zahtjevan protivnik, ali mi nikad ne nagrađujemo naše borce lakim suparnicima, već teškim i oni to cijene, pa se nadam da je Marko spreman za taj veliki izazov. Bit će tvrdih, jakih borbi, ali najviše bi izdvojio naše domaće borce iz Trojana. Oni su ti gladijatori, oni najviše prolijevaju krvi pred svojom publikom i to se najviše cijeni, rekao je Zelg Galešić. - Dolaze nam mediji iz Austrije, Slovenije i Hrvatske, što znači da smo predstavili Medulin kao prijestolnicu fighta.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of