Bernardo silva o modriću i kroosu

Konstantno igraju na visokoj razini

| Autor: Hina
(Reuters)

(Reuters)


Bernardo Silva, ofenzivni nogometaš Manchester Citija, rekao je u utorak da ga inspiriraju Realovi veznjaci Luka Modrić i Toni Kroos jer "15 godina igraju konstantno na visokoj razini".

"Oni su primjer za slijediti. Već 15 godina igraju konstantno na visokoj razini, a bez obzira na sve osvojene trofeje i dalje naporno treniraju. Služe kao primjer djeci da vide kako se ponaša na terenu", izjavio je 29-godišnji Silva upitan na konferenciji za medije o dvojici Realovih igrača.

Manchester City i Real Madrid će u srijedu odigrati uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka nakon što je susret u Madridu završio 3-3.

Modrić, 38-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije, i 34-godišnji povratnik u njemačku reprezentaciju Kroos konkuriraju za nastup na stadionu Etihad. Obojici ugovor istječe za dva i pol mjeseca.

"Mi ove sezone želimo opet osvojiti Ligu prvaka i englesko prvenstvo, što nikome dosad nije uspjelo", poručio je portugalski reprezentativac Silva koji je bio postigao vodeći pogodak na Santiago Bernabeu u drugoj minuti.

"Spremni smo odigrati na najvišoj razini", rekao je igrač europskog i engleskog prvaka uoči utakmice koja počinje u srijedu u 21 sat.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater