IZNIMNI REZULTATI

Ju-Jitsu Klub Grappling Collective osvojio 6 medalja na Pula Jiu Jitsu Open

| Autor: Glas Istre
(Foto: Ju-Jitsu Klub Grappling Collective)

(Foto: Ju-Jitsu Klub Grappling Collective)


Ju-Jitsu Klub Grappling Collective, jedan od samo dvaju jiu jitsu kluba u Istarskoj županiji, postigao je iznimne rezultate ove subote na Pula Jiu Jitsu eventu, još jednom dokazavši kvalitetu i predanost svojih natjecatelja.

Nastupilo je deset natjecatelja iz Ju-Jitsu Klub Grappling Collective -a, koji su ostvarili nevjerojatan uspjeh. U jednoj od kategorija, Alexander Nedzvetsky i Luka Domić, obojica članovi Grappling Collective Kluba, borili su se jedan protiv drugoga u finalnoj borbi, pokazavši dominaciju kluba u toj kategoriji.

Nedzvetsky je osvojio zlatnu medalju, dok je Domić osvojio srebro. Yasmin Rodrigues također je osvojila zlato pobijedivši hrvatsku prvakinju u naprednoj diviziji, a Tom Konjar srebro nakon poraza od europskog prvaka u kadetskoj konkurenciji. 

U sklopu eventa održalo se istog dana i Hrvatsko prvenstvo u Jiu-Jitsu. Luka Domić i Stela Jačimović, članovi Ju-Jitsu Klub Grappling Collective-a, osvojili su srebrne medalje u svojim kategorijama. Njihove borbe bile su prikaz vrhunske vještine, tehnike i mentalne snage protiv jakih protivnika, što rezultiralo zasluženim priznanjima. 

"Nevjerojatno smo ponosni na sve naše natjecatelje koji su dali sve od sebe na strunjači i pokazali što znači biti dio naše male, ali moćne obitelji. Ovo je samo još jedna potvrda da smo na pravom putu i motivacija da nastavimo još jače," izjavio je trener Nils Bjelajac Schnack. 

Grappling Collective kontinuirano dokazuje da se može nositi najvećim izazovima i ostvarivati zapažene rezultate. Osim uspjeha na natjecanjima, Ju-Jitsu Klub Grappling Collective aktivno radi na promociji i razvoju jiu-jitsu sporta u regiji. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum