Mnogi isplivali osobne rekorde

Pulski i medulinski plivači sudjelovali na MCM Diamant Cupu u Mađarskoj

| Autor: Glas Istre
RSK "Mladost" Medulin i RSK "Boškarin" Pula

RSK "Mladost" Medulin i RSK "Boškarin" Pula


Proteklog vikenda plivači kluba RSK "Mladost" Medulin i RSK "Boškarin" Pula sudjelovali su na natjecanju 13. MCM Diamant Cup u mađarskom gradu Kaposvar.

Za Mladost Medulin natjecali su se Leon Mijandrušić, Leon Čupev, Barbara Matika, Dora Komparić, Leon Kolar, Lucas Kolar, Viktor Glavaš, Sergej Urti, Emi Metikoš Crevatin, Lean Metikoš Crevatin, Lucija Diković i Ilirjana Lleshaj.

Za Boškarin Pula natjecala se Emili Mijandrušić.

Kako saznajemo od predstavnika klubova, svi natjecatelji su odradili odličan posao i isplivali osobne rekorde.

Emili Mijandrušić osvojila je 3. mjesto na 50m delfin, Lucija Diković osvojila je 3. mjesto u disciplini 50m apnea, Lucas Kolar bio je 3. na 100m plivanje perajama, Dora Komparić osvojila je zlato na 100m plivanje perajama, srebro u disciplini 200m plivanje perajama i broncu na 50m apnea, Barbara Matika osvojila je zlato na 200 i 400m plivanje perajama i srebro na 50m apnea, Ilirjana Lleshaj je kući odnijela broncu na 100m bifins, Lean Metikoš Crevatin je osvojio 3. mjesto na 50m apnea.

U štafeti 4x100 bifins mlađi kadeti u sastavu Leon Mijandrušić, Sergej

Urti, Leon Čupev i Viktor Glavaš osvojili su srebro.

Svi plivači nastavljaju s pripremama za Prvenstvo Hrvatske za kadete i mlađe kojemu je domaćin RSK "Boškarin" iz Pule početkom svibnja te za Prvenstvo Hrvatske za seniore koje će se održati krajem svibnja na Bazenu Kantrida u Rijeci.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater