VOLI SVOJ POSAO

Radi u bordelu i zarađuje milijun dolara godišnje: "Nikad se nisam osjećala ovako ispunjeno"

| Autor: Portal NoviList.hr
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


"Nakon što vam stručnjak poput mene pokaže kako se baviti bičevanjem, udaranjem, vezanjem, igrom uloga, dominacijom i s još mnogo toga, to može donijeti novo uzbuđenje vašem seksu"

Seksualna radnica koja kaže da zarađuje više od milijun dolara godišnje otkrila je što ju čini tako uspješnom i zašto voli svoj posao

27-godišnja Alice Little, podrijetlom iz Irske, tvrdi da je ona najbolje plaćena seksualna radnica u Americi. Kazala je kako si je zadala cilj zaraditi milijun u godini te je napravila plan onoga što bi trebala učiniti kako bi se cilj ostvario.

"Milijun dolara podijeljeno s 12 postalo je cilj od 84.000 dolara mjesečno. To znači da bih morala imati svaku noć klijenta", kazala je u prosincu.

"Odvojila sam vrijeme da izgradim veze s gostima i dogovorim raspored kako bih mogla ostvariti taj cilj - i sada to čak i prekoračujem", dodala je.

"Vjerujem da je viđanje seksualnog radnika kad ti je potrebno popraviti vlastitu vezu, isto kao da ideš mehaničaru kad ti treba popravak automobila", rekla je Alice.

alice 2

"Mi znamo, općenito govoreći, da uspješniji pojedinci u našoj industriji zarade negdje između 400.000 i 700.000 dolara u kalendarskoj godini." "Gotovo sam udvostručila njihovu zaradu, i to je stvarno zapanjujuće", dodaje.

Kaže da pomaže ljudima da prebrode seksualnu anksioznost, kao i da pomaže parovima da imaju bolji seks, uključujući pronalaženje "omiljenih pozicija" svakog partnera i njihovih seksualnih fantazija. Ona također pomaže parovima da eksperimentiraju sa seksom u troje i BDSM-om, prenosi LAD Bible.

"Nakon što vam stručnjak poput mene pokaže kako se baviti bičevanjem, udaranjem, vezanjem, igrom uloga, dominacijom i s još mnogo toga, to može donijeti novo uzbuđenje vašem seksu", kazala je.

Alice kaže da se nikada nije osjećala ispunjeno kao što se osjeća radeći u legalnom bordelu.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of