U sportskom centru Franko Mileta

Održan tradicionalni turnir Labinska republika za U13 rukometaše

| Autor: Branko Biočić
Ekipa Kozale (Foto Branko Biočić)

Ekipa Kozale (Foto Branko Biočić)


U sportskom centru Franko Mileta održan je tradicionalni turnir Labinska republika za rukometaše U 13 na kojem su trijumfirali mladi rukometaši riječke Kozale koji su u finalu sa 19:10 savladali Garešnicu.

Rukometaši Rudar Adria Oila nisu uspjeli obraniti prošlogodišnji naslov, osvojili su šesto mjesto. U susretu za peto mjesto poraženi su od momčadi Arena Pula. U grupnoj fazi, u prvoj utakmici labinjane je pobijedio Š.R. Karlovac, bili su bolji od Zameta ali su u posljednjoj utakmici grupne faze izgubili od RK Garešnica.

Na turniru su nastupile dvije ekipe iz Rijeke, RK Zamet i MRK Kozala,dvije ekipe iz Karlovca, Sedmerac i Škola Rukometa Karlovac, a po prvi puta na turniru je sudjelovala ekipa RK Garešnica. Iz Istarske županije sudjelovali su RK Rovinj, RK Arena Pula i domaćin turnira, RK Rudar Adria Oil. Kroz grupnu fazu natjecanja u dvije skupine i knockout fazu odigrano je ukupno 18 utakmica u dvije dvorane SC Franko Mileta.

Najbrži šut koji se mjerio po prvi puta i to od 103 km na sat imao je Vito Car  iz RK Kozale, za najboljeg golmana turnira izabran je Ivano Bajčić iz Kozale, najbolji strijelac bio je Damian Grozaj s 21 postignutim golom. Titula MVP turnira pripala je igraču Š.R. Karlovac Roku Pogačiću. Nagrade je uručila voditeljica Labinske škole rukometa Adrijana Prosenjak.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater