arena-pula nastavak sezone otvara u Rovinju

Iako je pulska momčad prvi dio sezone zaključila sa samo jednim bodom, trener Puljana vjeruje u ostanak

| Autor: Roberto Car
NEMA PREDAJE - Arenaši u obrani (Snimio: Mate Komina)

NEMA PREDAJE - Arenaši u obrani (Snimio: Mate Komina)


Rukometaši Arena-Pule, "fenjeraši" Prve lige jug, na startu proljetne polusezone gostuju u subotu u Rovinju. U istarski derbi momčad Velimira Tomaševa ulazi u nepromijenjenom sastavu u odnosu na jesensku polusezonu, a cilj je uvijek isti, zadržati prvoligaški status.

- Nema promjena u sastavu u odnosu na prvi dio sezone, igrat ćemo s igračima koji su i dosad branili boje našeg kluba. Zapravo, ostali smo bez Jamana i Lokvančića koji studiraju u Zagrebu i nisu u mogućnosti igrati. No, nismo ih baš imali niti na jesen. Krenut ćemo u istom sastavu pa ćemo vidjeti, prijelazni rok još traje - rekao je trener "arenaša" Velimir Tomašev.

- U pripremnom smo razdoblju odigrali prijateljske utakmice s Rudarom i Verudom te ćemo donekle spremni ući u nastavak sezone. Jedini cilj nam je izboriti ostanak, iako se do kraja neće znati hoće li ligu napustiti jedan, dva ili tri kluba.

Bez obzira na to što je pulska momčad prvi dio sezone zaključila sa samo jednim bodom osvojenim u 7. kolu na gostovanju u Splitu protiv BM07, trener Puljana vjeruje u ostanak.

- Naravno da vjerujemo, inače ne bi ni igrali. Sve je moguće, igrat ćemo u našoj dvorani s konkurentima u borbi za ostanak, BM07 i Kozalom. No, idemo redom, prvo ćemo se fokusirati na subotnje gostovanje u Rovinju. Oni su, dakako, favoriti. Igraju pred svojim navijačima i bore se za vrh, ali to je istarski derbi, dobro se međusobno poznajemo i sve je moguće. Ne idemo se tamo predati, nego boriti. Vjerujem u svoje igrače - zaključio je trener "arenaša".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of