NASTAVAK POTRAGE

Isključuje se mogućnost da je Danka sama odšetala. Stručnjakinja: "Fokus istrage mora biti na majci"

| Autor: Novi list
Danka Ilić

Danka Ilić


Potraga za nestalom dvogodišnjakinjom Dankom Ilić i dalje ide u više pravaca i u više država, ali zasad još bez uspjeha. Kurir javlja kako su sa zgrade u Boru u kojem živi obitelj Ilić skinute sigurnosne kamere koje snimaju baš dio ispred njihovog stana.

"Utvrđuje se je li ta kamera snimila nešto što bi bilo od koristi za istragu", kaže izvor Kurira, dodajući kako je Dankin otac Miloš prije nekoliko dana s policijskim inspektorima bio na pretresu stana.

Maja Jovanović iz Ureda za borbu protiv trgovine ljudima izjavila je danas za Tanjug da se sad već slobodno može isključiti mogućnost da je dijete samo odšetalo iz Banjskog Polja, odnosno da je na mjestu događaja došlo do fizičke otmice. Uvjerena je da fokus istrage mora biti na majci, jer je ona "zadnja koja je vidjela djevojčicu".

"Cijeli splet okolnosti koji prati prijavu nestanka i sam nestanak stvara konfuziju i otvara velik broj nejasnoća", dodala je.

Mišljenja je da agresivnija vrsta otmice nije moguća, jer sam prostor i loša konfiguracija terena ne daju velike šanse da to može biti obavljeno bez da itko primijeti.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater