SLUČAJ NESTALE DVOGODIŠNJAKINJE

Oglasio se ujak nestale Danke: "Ispričat ću vam pravu istinu i sve što se zapravo dogodilo tog dana"

| Autor: Portal NoviList
(Foto: Facebook / MUP Srbije)

(Foto: Facebook / MUP Srbije)


Ujak nestale dvogodišnje Danke Ilić iz Bora u Srbiji, za kojom od utorka poslijepodne traje intenzivna potraga, dao je izjavu za srpski list Kurir. 

"Ispričat ću vam sada pravu istinu i sve što se zapravo dogodilo tog dana", započeo je Stefan Dragomirović, brat Dankine majke Ivane Ilić.

Na uvid je dao posljednju fotografiju Danke, snimljenu kobnog dana. Na njoj se vidi djevojčica zajedno sa starijim bratom.

"Danka se na toj fotografiji nalazi 30 metara dalje od brata i majke, blizu sijena i cjepanica drva u dvorištu kuće. Možda se netko sakrio iza i čekao pravi trenutak. To je posljednja fotografija koja se nalazi u telefonu moje sestre i slikana je u 13.20 sati", navodi Dankin ujak.

Tvrdi da je djevojčica tog dana već jednom i ranije pokušala otići iz vidokruga majke, ali ju je vratila.

"Moja sestra Ivana je otišla do automobila da starijem sinu donese vodu koja se nalazila na suvozačkom mjestu. Djevojčica je ostala u dvorištu, to je bio trenutak od samo par sekundi. Kad se vratila, Danke nije bilo", navodi Dragomirović.

Kaže da su pogrešne optužbe na račun majke da je djecu vodila u šetnju po kiši.

"Na slikama možete vidjeti da je bilo sunčano, kiša je počela padati tek kasnije. Tako da ne znam zašto optužuju moju sestru da je vodila djecu van po kiši i da im je to sumnjivo", rekao je Dankin ujak.

Kaže da Dankina majka nije u prvom trenutku nakon nestanka kćerke digla opću uzbunu, jer je vjerovala da će ju naći sama.

"Ona je dozivala, tražila, gledala svuda, ali Danke nigdje nije bilo… Uplašila se i pozvala muža Miloša, obavjestila ga da ne može pronaći kćerku. Ubrzo nakon toga su pozvali policiju", kaže Dankin ujak.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini