treći dan potrage

Uhićene tri osobe, putem TikToka tvrdile da su povezane s nestankom Danke Ilić

| Autor: Glas Istre
(Foto X)

(Foto X)


Treći je dan potrage za malenom Dankom, dvogodišnjom djevojčicom koja je nestala u utorak oko 13:45 u prigradskom naselju Banjsko polje, kod grada Bora, na istoku središnje Srbije.

Danka je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste hlače i maslinastozelenu jaknu. Majka je ispričala kako je Danka nestala iz dvorišta obiteljske kuće dok je ona išla dati vode starijem djetetu. Roditelji su ispitani na policiji i izuzet je mobitel majke. 

Policija je jučer oko 17:30 obustavila pretragu terena. Prema posljednjim informacijama, Dankini roditelji i danas su cijeli dan u policiji na saslušanju. Oko kuće kod koje je djevojčica nestala stigli su bageri, policija i vatrogasci. Dosad je policija ispitala više od 50 osoba.

U BiH su po aktu Interpola u Beogradu uhićene tri osobe za koje se sumnja da su putem TikToka objavile da su povezane s nestankom Danke, doznaje Avaz, prenosi Index.

Tri osobe iz okoline Hadžića u Kantonu Sarajevo uhićene su zbog tvrdnji da imaju informacije o nestaloj devočici Danki Ilić i za te podatke tražile 50.000 maraka.

"Federalna uprava policije postupajući po aktu NCB Interpol Beograd poduzela je mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a koje su rezultirale lišavanjem slobode tri osobe na teritoriji Hadžića, Kanton Sarajevo", potvrđeno je za N1 Sarajevo. Istražitelji Odsjeka za cyber kriminal Federalne uprave policije locirali su putem IP adresa osobe koje su tvrdile kako imaju saznanja o nestanku maloletne djevojčice u Srbiji, odnosno koje su tražile 50.000 KM za otkrivanje informacija.

"Maloljetna djevojčica nije pronađena na teritoriju Hadžića, a u tijeku je kriminalistička obrada uhićenih", kazao je federalni inspektor Ervin Mušinović.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater