MJESTO S DUŠOM ZA CJELOVITI ODMOR TIJELA I DUHA U SRCU ISTRE

DESIGN VILLA GILDA: Raskoš, mir i luksuz sjedinjeni u prekrasnoj kući za odmor u Cukrićima

Design Villa Gilda svojim interijerom podsjeća na bogatu povijest i životopisnu tradiciju kraja u kojem se nalazi sljubljujući profinjenost, luksuz i modernost te pritom nudeći svojim gostima osjećaj doma i sigurnosti * Uređenje koje je rustikalno, šarmantno, glamurozno i romantično je jedno od posebnosti Design Ville Gilde

| Autor: Ružica KORACA


Predstavljamo vam Design Villu Gildu u kojoj ćete, zbog njenog profinjenog i upečatljivog interijera te tople i ugodne atmosfere, poželjeti provesti prve jesenske dane ušuškani u omiljenu dekicu. Design Villa Gilda smjestila se u malom, preslatkom istarskom mjestu Cukrići u općini Svetvinčenat.

S okućnicom od 1600 metara kvadratnih Design Villa Gilda idealna je za odmor i parova, ali i obitelji s djecom

Općina Svetvinčenat jest biser turizma i kulture Istre, a u njenom je središtu predivni srednjovjekovni dvorac Morosini-Grimani, koji čuva bogatu povijest ovog kraja. Villa Gilda upravo svojim interijerom podsjeća na bogatu povijest i životopisnu tradiciju kraja u kojem se nalazi sljubljujući profinjenost, luksuz i modernost te pritom nudeći svojim gostima osjećaj doma i sigurnosti.

Impresivna cjelina

Naime, cilj vlasnika ove autentične ville bio je da ona nema sezonalni karakter, već da se u njoj živi i odmara svih 365 dana u godini, da bude dom. U tom naumu je i uspio zahvaljujući pažnji s kojom je birao interijer i osmišljavao uređenje ove dojmljive ville. Upravo uređenje koje je rustikalno, šarmantno, glamurozno i romantično je jedno od posebnosti Design Ville Gilde.

"Volim šarm Italije i obožavam Istru, te su upravo ta dva stila koja podsjećaju na Italiju i Istru prisutna kroz cijelo uređenje ville", rekao nam je vlasnik Milovan Milovan iz Cukrići. U interijeru ville prevladavaju dizajnerski i upečatljivi komadi namještaja koji izazivaju wow efekt te čine upravo to da vas čitava villa već na prvi pogled razoruža svojom raskoši i jedinstvenošću.

U uređenju se koristio poseban mramor Emperador dark, koji je najpopularniji smeđi kamen na tržištu. Ta tamno smeđa boja kamena prošarana je definiranim bijelim žilama koje naglašavaju iznimnu ljepotu ovog čuvenog kamena. Nadalje, na površinama unutar kuće prevladava još jedan impozantni kamen gold onyx talijanske tvrtke.

Odmor u znaku raskoši

Profinjenost i šarm Design Ville Gilde naglašavaju velebna ogledala, dok osjećaj doma naglašavaju rasvjetna tijela u romantičnom stilu. Vlasnik je pazio na svaki detalj pa je tako angažirao specijalizirani studio za akustiku čime je čitav ugođaj ville kao tople i ugodne dosegao vrhunac.

Da bi čitavo uređenje i interijer Design Ville Gilde tvorio jednu impresivnu cjelinu vlasniku je pomogla dizajnerica interijera Alenka Brhan. Nadodajmo još kako su u interijeru ville prisutni dizajnerski komadi talijanskih dizajnera Paola Cattelana, Cantoria Rugiana, te francuskog dizajnera Philippa Starcka.

Luksuz i jedinstvenost

Design Villa Gilda prostire se na 540 metara kvadratnih. Sadrži velebni dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju te dvije spavaće sobe koje imaju svaka svoju kupaonicu. Dakle, Villa Gilda ima sve za cjeloviti odmor tijela i duha u srcu Istre.

Također, da bi odmor bio potpuniji, vlasnik je u unutrašnji dio ville smjestio i jacuzzi s hidromasažnim sustavom. Dušu Design Ville Gilde čini mala biblioteka koja sadrži knjige različitih žanrova. A što dom čini domom, ako ne kolekcija knjiga!

"Čuvarica" privatnosti

Sa svojom okućnicom, koja se prostore na 1600 metara kvadratnih, Design Villa Gilda idealna je za odmor kako parova, tako i obitelji s djecom. Villa je ograđena sa svih strana s visokom zelenom živicom koja brani svoje goste od znatiželjnih pogleda prolaznika. Također, u vanjskom dijelu ville smješten je veliki bazen s hidromasažnim sustavom.

Zabava i druženje su zagarantirani uz biljar i teren za badminton u vanjskom dijelu, kao i uz roštilj te vanjsku kuhinju koja je dostupna gostima na korištenje. 

U uređenju vile korišteni su vrhunski materija

Design Villa Gilda se nalazi u oazi mira, dovoljno je daleko od gradskih gužvi i stresne te užurbane svakodnevice, a nadomak je prekrasnih sunčanih plaža i životopisnih istarskih gradova Pule, Rovinja, Poreča, Grožnjana i Motovuna. U njezinoj blizini nalaze se Konjički klub Cukrići, dvorac Morosini-Grimani, Izletište Pekici, Brijuni, Zip Line Pazin i Kuća Vještice Mare, ali i mnogo drugih atrakcija koje vrijedi posjetiti.

Zabava

Design Villa Gilda je mjesto u kojem se možete odmoriti, opustiti i osjećati se sigurno i mirno , a sve to uživajući u podjednako luksuznom, romantičnom i šarmantnom interijeru.

*Sadržaj reailziran u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom

HTZ

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter



Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum