Počinju pripreme za ljeto

ŠKOLA TRČANJA ISTRun Vrijeme je za kretanje i promjenu loših navika!

| Autor: Sandra ZRINIĆ TERLEVIĆ
Škola trčanja

Škola trčanja


S dolaskom toplijeg i ljepšeg vremena, sve više ljudi osjeća potrebu za većom tjelesnom aktivnošću. A kada se tome pridoda i popuštanje mjera i mogućnost treniranja na otvorenom, stvorili su se uvjeti za pokretanje nove sezone trčanja u Istri. Za sve one koji se još predomišljaju, ali se želite pokrenuti, promijeniti loše navike i živjeti zdravije, započinje škola trčanja ISTRun.

Treninzi se održavaju tri puta tjedno u trajanju od po sat vremena. Prvih mjesec dana je naglasak na pravilnom disanju tijekom trčanja i učenju pravilne tehnike trčanja, kao i vježbama razgibavanja i istezanja. Plan i program treninga je prilagođen apsolutnim početnicima, a krajnji cilj je stvaranje navike za trčanjem i podizanje imuniteta.

"Vjerujemo kako će svatko pronaći motivaciju za izlazak iz svoja četiri zida i pridružiti nam se vježbanju na otvorenom", naglašavaju organizatori.

Upisom u školu trčanja ISTRun svi sudionici dobivaju na poklon maramu za trčanje, a tijekom godine popuste na prijave na utrke i mogućnost zajedničkih odlazaka na utrke u organizaciji ISTRuna. Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 099/7456-473 ili na Facebook stranici "Škola trčanja ISTRun".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini