UVODNI TRENING U UTORAK

PETA GENERACIJA ISTRun TRKAČA: Kreću upisi u školu trčanja


Jubilarna 5. generacija atletske škole trčanja u Puli, Škola trčanja ISTRun, kreće sljedećeg tjedna s upisima i jesenskim programom. Okupljanje i uvodni trening će se održati u utorak 2. listopada u 17 sati kod Doma sportova "Mate Parlov". Prvih tjedana sve polaznike očekuje upoznavanje s osnovnim tehnikama trčanja i naglaskom na pripremu tijela za kratke dionice trčanja. Nit vodilja treninga je upoznati rekreativce sa čarima trčanja, a najupornije pripremiti za polumaraton. Veliki broj trkača diljem Pule svoje prve korake kao trkači započeli su upravo u ovoj školi.

Učlanjenje je jednostavno putem on-line pristupnice na web stranicama www.ast.runeatdrink.info ili putem Facebook stranice www.facebook.com/skolatrcanja/.

Inače, Škola trčanja ISTRun djeluje u Puli, Rovinju i Poreču, a osnovana je s ciljem rekreativnog trčanja svih onih koji žele nastaviti trčati i u srednjim godinama ili se jednostavno žele pokrenuti s kauča i umjesto gledanja televizije trčkarati na svježem zraku. Kakva god motivacija bila pokretač, važno je znati da će se tijekom treniranja u ovoj školi, tijelo postepeno prilagoditi na trčanje na duge staze, a u školi garantiraju da će svi tijekom osam mjeseci, ukoliko redovito prate plan i program treninga, biti spremni istrčati polumaraton.

Na sva pitanja mogu se dobiti odgovori pozivom na broj 099/745-64-73. (S. Z. T.)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of