KUPAC ULJANIK STANDARDA

Ilija Lovrić, vlasnik prostora u kojem se nalazi klub Uljanik: "ŽELJKO ILIĆ NIJE ISPOŠTOVAO DOGOVOR I DUG MU MOŽDA NEĆE BITI OPROŠTEN"

| Autor: Marcello ROSANDA
Ilija Lovrić i Željko Ilić

Ilija Lovrić i Željko Ilić


Ilija Lovrić, poduzetnik koji je preuzeo tvrtku Uljanik Standard koja u svom portfelju imala stambene i poslovne nekretnine Uljanika, ujedno je i novi vlasnik legendarnog kluba Uljanik.

Kako je pisao Glas Istre, klub odlazi u povijest, a trenutačno je glavna tema iseljenje postojećeg zakupca Željka Ilića. Prošle subote 15. siječnja ispred Uljanika se skupilo 50-ak ljudi koji su odali počast legendarnom klubu i ujedno prosvjedovali protiv njegovog zatvaranja. Taj datum je odabran jer se s 15. siječnja Ilić trebao iseliti iz prostora, a ujedno su mu oprošteni i dugovi. Ali kako saznajemo od Lovrića, iseljenje se još nije dogodilo.

- Sa zakupcem prostora Rock kluba Uljanik Željkom Ilićem još nismo postigli dogovor. On nam duguje ogromne novce. Dogovor je bio da će mu dugovi biti oprošteni ako ispoštuje navedeni rok, što nije učinio, tako da mu možda dug i neće biti oprošten. Moram reći da imamo bianko zadužnicu koju ćemo aktivirati ukoliko se ne dogovorimo u kratkom roku, poručio je Ilić, koji neće nastaviti poslovanje Uljanika jer ono nije profitabilno, a osim toga, ima druge planove za prostor.

- Tamo je po GUP-u dozvoljeno dizanje još jednog kata. Vidjet ćemo. Dio prostora koji koristi Arheološki muzej bit će iseljen 1. ožujka, budući da oni sada imaju nove prostore. Bili su korektni i redoviti platiše. Moja je želja tamo napraviti restoran s dvije Michelinove zvjezdice, hotel, parking i recepciju. Namjera mi je baviti se turizmom, rekao je Lovrić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater