GLADIJATOR FIGHT NIGHT 3

Daniel Bažant i Marko Mašović glavne domaće uzdanice subotnje borilačke priredbe u Pattinaggiju: PULSKA PUBLIKA BIT ĆE DODATNI MOTIV


Kao i svaki put kad se borim na domaćem terenu, navijači će biti od velike koristi i nosit će me do pobjede. Treća borba i spreman sam da upišem treću pobjedu. Pogledajte me, ne brijem se, ne šišam, cijelo vrijeme samo treniram i to ću pokazati u ringu, uvjeren je Bažant

 

U subotu će se u Pattinagiju održati "Gladijator Fight Night 3". Ako se nešto ne promijeni u "pet do podne" što u svijetu borilačkih sportova podložnih ozljedama nije rijetka stvar, treće izdanje međunarodne priredbe donijet će 11 borbi od kojih će šest biti po MMA, a pet po K1 pravilima. One će se odvijati naizmjence, a bit će posložene po kvaliteti i statusu samih boraca. Uvodne tri borbe bit će amaterske, potom će temperaturu u dvorani podići četiri poluprofesionalne, a vrhunac večeri donijet će četiri profesionalne borbe.

Nema brijanja i šišanja

Glavni "krivci" što će ljubitelji mješovitih borilačkih vještina doći na svoje i ovom su prilikom Tomislav Markulin i Zelg Galešić. Markulin je predsjednik Udruge Legija, koja se bavi promicanjem borilačkih sportova te je glavni organizator priredbe, dok je Galešić "matchmaker", odnosno osoba zadužena za njen "fight card". U njemu je Galešić, trener pulskog Trojana, pronašao mjesta za sedmoricu svojih pulena, od kojih će se dvojica boriti u profesionalnim borbama. Glavni program otvorit će Marko Mašović, koji će po MMA pravilima, u kategoriji do 70 kg, odmjeriti snagu sa Zagrepčaninom Denisom Lovrićem. Zaključit će ga Daniel Bažant kojem će, također po MMA pravilima, ali u "catchweight" kategoriji do 68 kg, protivnik biti Albanac Enis Ahouli.

Ahouli je iskusniji borac od mene. Gledali smo snimke njegovih borbi iz kojih se da zaključiti da je riječ o vrhunskom parterašu s odličnim hrvanjem. No, računam da sam ja bolji u stojećoj poziciji i plan je da to pokušam naplatiti kroz novi nokaut, na putu do kojeg će mi pulska publika biti dodatni motiv. Kao i svaki put kad se borim na domaćem terenu, navijači će biti od velike koristi i nosit će me do pobjede, uvjeren je Bažant, kojem će ovo biti prva borba od početka srpnja i "Cave Romane Fight Nighta 2018" kad je u atraktivnom ambijentu vinkuranskog kamenoloma nokautom svladao Zagrepčanina Andreja Štefanca. (Ivica CEROVAC)

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini