ZAMJENICA KATARINA FILIPOVIĆ

VALDI GOBO, KANDIDAT SDP-a ZA LABINSKOG GRADONAČELNIKA: "Svi školarci imat će besplatne marende, a građani besplatne pravne savjete"

| Autor: Branko BIOČIĆ
Valdi Gobo (Arhiva Glasa Istre)

Valdi Gobo (Arhiva Glasa Istre)


Na sjednici Gradskog odbora SDP-a Grada Labina Valdi Gobo, predsjednik Gradskog odbora i gradski vijećnik, jednoglasno je izabran za kandidata za gradonačelnika Labina, a za njegovu zamjenicu je izabrana Katarina Filipović.

U fokusu djelovanja kao gradonačelnika bit će, kako je rekao, podizanje standarda građanima Labina, da Labin postane još bolje mjesto za život, za dobrobit svih, od djece, invalida do umirovljenika.

- Zalaganjem za veću brigu za socijalno najugroženije, osigurati ću da sva djeca imaju besplatni vrtić, svi školarci imat će besplatne školske marende i za sve građane osigurat će se besplatni pravni savjeti. Novim teritorijalnim preustrojem, spajanjem općina s Gradom Labinom i vraćanjem Dana Grada 2. ožujka kao Dan rudara učinit će se prvi korak da se, revalorizacijom rudarstva, učini da Labin postane nova turistička prepoznatljiva destinacija. Samo zajedno i s ljubavlju prema Labinu možemo bolje, poručio je Gobo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini