NBA RITAM U HNL-u

Pulski prvoligaš večeras na praznoj "Drosini" traži bodove spasa protiv Hajduka TRENER PRELEC: Uz malo sreće, možemo OKRENUTI SVE NA NAŠU STRANU

| Autor: Roberto CAR
Čeka prvijenac u pulskom dresu - Gedeon Guzina (Dejan ŠTIFANIĆ)

Čeka prvijenac u pulskom dresu - Gedeon Guzina (Dejan ŠTIFANIĆ)


U goste nam dolazi Hajduk, koji je svakako favorit. No, ukoliko ponovimo neke stvari koje smo dobro odradili protiv Rijeke, kad smo ih limitirali u napadu, imamo se pravo nadati uspjehu. Sve ćemo napraviti da se nešto pita i nas u ovom susretu, rekao je trener Istre 1961, napomenuvši kako će osvježiti momčad

Druga post korona prvenstvena utakmica, druga na "Drosini" protiv momčadi iz samog vrha i druga bez gledatelja. To je rezime onog što večeras očekuje nogometaše Istre 1961 u ogledu s Hajdukom. Nadajmo se ujedno i posljednja bez gledatelja.

Danas će u potragu za bodom, ili bodovima, ponovno uz muk s tribina, kao što je u nedjelju bilo s Rijekom. I baš je taj nedostatak podrške navijača, uz ovaj NBA ritam od tri domaće utakmice u devet dana protiv Rijeke, Hajduka i Intera, ono o čemu je trener Ivan Prelec morao itekako voditi računa u pripremi ovog susreta.

- Pred nama je još jedna specifična utakmica. U goste nam dolazi Hajduk, koji je svakako favorit. No, ukoliko ponovimo neke stvari koje smo dobro odradili protiv Rijeke, kad smo ih limitirali u napadu, imamo se pravo nadati uspjehu. Sve ćemo napraviti da se nešto pita i nas u ovom susretu, rekao je trener pulskog prvoligaša.

Igrački kadar "zeleno-žutih" imat će tek dvije promjene u odnosu na ogled s Rijekom, ali za očekivati je da će Prelec posegnuti za nekim novim igračima, u odnosu na nedjeljni susret. Malo zbog toga što je tih 90 minuta ostavilo traga, malo zbog toga što potom već u utorak slijedi dvoboj s direktnim konkurentom u borbi za ostanak.

- Za ovu utakmicu ne možemo računati na Šimu Gržana koji ima tri žuta kartona, dok se s druge strane u konkurenciju vratio Denis Bušnja koji nije imao pravo nastupa protiv matičnog kluba. Međutim, napravit ću još neke promjene zbog osvježavanja momčadi, budući da smo mi imali najkraću pauzu između dviju utakmicu od svih klubova. Neću reći sastav za utakmicu, ali nekih novosti u odnosu na nedjelju će biti, najavljuje Prelec.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum